úterý 17. května 2016

Jak být nejlepším Youtuberem. 5.část

Jak stáhnout video z youtube?

Náhled k návodu stahování youtube videí.
Na youtube jsem stáhl už tisíce písniček, ale i videí. V tomto návodu vysvětlíme, jak stáhnout video z youtube.
Ze všeho nejdříve je důležité najít službu, která stahování umožňuje. To jsem samozřejmě udělal za Vás a vybral jsem dle mého nejlepší stránku, kterou jsem mohl. Nemá žádné omezení (rychlosti stahování) a můžete si vybrat kvalitu 320kbps. Stránka se jmenuje SaveTube.

1. Krok – Vybíráme video a vkládáme ho do pole

Po načtení stránky nás nezajímá nic jiného, než textové pole uprostřed vedle obrázku „VID“. Do něho vložíme youtube odkaz na video, které chceme stáhnout (Čím lepší kvalita u videa, tím lepší kvalita bude ve výsledném souboru). Poté si vybereme, zda chceme video (mp4) nebo mp3 soubor.
[sklik]

2. Krok – Nastavení kvality

Nelekněte se, že nás to přesměrovalo na jinou webovou stránku, to není naše starost. Na stránce se nám zobrazilo okénko, které nás zajímá (viz obrázek). Otevřete pole, ve kterém je napsané „MP4 1080p“. Po roz-kliknutí si můžeme vybrat kvalitu videa. Stažení už jednoduše provedete kliknutím na obrázek šipky směřující dolu. V případě, že chcetestáhnout mp3, klikněte na odkaz „320″. Buď se začne video konvertovat a poté se stáhne nebo začne stahování videa rovnou. (Záleží, zda někdo před vámi konvertoval nebo jste první)
Obrázek k návodu  zabývajícím se stahováním videa z youtube.
Obrázek – Jak stahovat videa z youtube online.
Doufám, že Vám tento návod bude nápomocný a těším se na Vaše reakce v komentářích. Pokud chcete být stále v obraze a chcete být informování o dalších článcích, zaregistrujte se prosím. Můžete získat výhody v chystaných soutěžích.

Žádné komentáře: