středa 17. prosince 2014

Train Fever aktualizace CZ 16.listopadu

Lepší simulace, lepší použitelnost, lépe Train Fever


Jsme velmi rádi, že dnes další velkou aktualizaci zápas byl propuštěn.

Dopravní simulace byl těžce zlepšila s nejnovější verzí. Nejdůležitější je, auta nyní brát v úvahu aktuální rychlost provozu (a dopravní zácpy), v předstihu. Proto se lidé mohou nyní jezdit dopravních zácpách (pokud je to možné), nebo se může rozhodnout, že místo toho použít vytvořené hráči linky. Kromě toho, města už dovolit, aby hráči srovnat jejich hlavní spojení ulice (funguje pro nové hry). Tyto změny vedou k více realistická simulace pro cestující a na další zajímavé herní zážitek.

Jako vždy jsme byli poslouchal společenství a s touto aktualizací prezentujeme dva nejnavštevovanejších Nabízeno: Automatický obměna vozidel a realistickou rychlostí zatížení vozidla. Hráči mohou nyní definovat vozidla (na řádek), který se používá k nahrazení stávající vozidla, pokud se dostanou ke svým délky života. Proto se velké množství vozidel mohou nyní řídit snadněji. Rychlost zatěžování vozidla je nyní závislá na počtu dveří vozidla. Tímto způsobem, a to zejména moderní vlaky zatížení a výrazně rychlejší vyložit.

Použitelnost obecně se výrazně zlepšila. Sledovat a pouliční stavitel nástroje jsou nyní více snadno použitelné. Máme nejen pevné množství malých chyb, ale také ke zlepšení uživatelského rozhraní těchto základních nástrojů. Například, překážky, které kolidují s vašimi staveb plány jsou nyní zvýrazněny červenou barvou, a lepší chybové zprávy jsou zobrazeny v případě, že dojde k potížím.

Také jsme přidali odkazy na vytvořené hráči parní průvodci v hlavním menu a uvítacím okně.Křivka učení pro začátečníky je nyní více plochá a více pokročilí hráči mohou snadno najít průchody nebo základní informace.

Mnoho dalších drobných vylepšení (např animované depa dveře) byly realizovány. Celkově se domníváme, že současná aktualizace je velký krok kupředu a vlakové Horečka je nyní výrazně lepší.

Naleznete kompletní vydání poznamenává zde.

Můžete si být jisti, že další aktualizace a vylepšení budou zveřejněny v budoucnosti. Děkujeme za váš trvalý zájem ve hře a přáním všeho nejlepšího!

AJ verze :

We are very happy that today another major game update has been released.

Traffic simulation has been heavily improved with the newest version. Most important, cars now take into account the current traffic speed (and traffic jams) in advance. Therefore, people can now drive around traffic jams (if possible) or may decide to use player-created lines instead. In addition, towns no longer allow that players bulldoze their main connection streets (works for new games). These changes lead to a more realistic passenger simulation and to a more interesting game experience.

As always, we have been listening to the community and with this update we present two of the top requested features: Automatic vehicle replacement and realistic vehicle loading speed. Players can now define a vehicle (per line) which is used to replace existing vehicles when they reach their life spans. Therefore, large amounts of vehicles can now be managed more easily. Vehicle loading speed is now dependent on the number of vehicle doors. This way, especially modern commuter trains load and unload significantly faster.

Usability in general has been significantly improved. Track and street builder tools are now more easy to use. We have not only fixed a number of small bugs, but we have also improved the user interface of these essential tools. For instance, obstacles which collide with your constructions plans are now highlighted in red color, and better error messages are displayed if a problem occurs.

Also, we have added links to the player-created Steam guides in the main menu and welcome window. The learning curve for beginners is now more flat and more advanced players can easily find walkthroughs or background information.

Many more small improvements (e.g. animated depot doors) have been realized. Overall, we believe that the current update is a major step forward and Train Fever is significantly better now.

Please find the complete release notes here.

You can be sure that more updates and improvements will be released in future. Thanks for your continuing interest in the game and best wishes!

Žádné komentáře: