úterý 16. prosince 2014

Jak dosáhnout orgasmu: vyvarujte se s partnerem následujících chyb

Pro ženy je občas dosažení orgasmu jen zbožným přáním. Říká se, že některé ženy pravý orgasmus mít ani nemusí. I když to není nezbytná součást sexuálního života, určitě je to vítaná pomyslná třešnička na dortu. Chcete vědět, jak dosáhnout orgasmu? Zkuste se vyvarovat následujících chyb, třeba to pomůže. A hlavně o nich poučte partnera, protože na něm to také visí.

Už budeš?

Nic nedokáže oddálit vaše potěšení víc než partnerova nevhodně volená slova. Památná věta "Už budeš?" zchladí zhruba podobně jako vědro studené vody vylité na hlavu. Dosažení orgasmu je hlavně ukryto v hlavě, když se tedy budete cítit pod tlakem, je možné, že se ho dočkáte asi jako letošního sněhu. 

Sledování TV

Honba za orgasmem vyžaduje určitý stupeň soukromí a klidu. Ještě navíc pokud s tím máte problémy. Vypněte tedy počítače, televize (Ulice bude za chvíli na netu) a další elektronické přístroje. Jediné povolené zařízení je rádio se sexy hudbou. Soustředit se na dvě věci najednou je vždy těžší. Výjimku tvoří poloha 69, protože stará dobrá 69 nikdy nezklame!


Prudká změna rychlosti

Každá i nepatrná změna tlaku nebo rychlosti může vaše snažení o božský orgasmus zničit. Pokud tedy cítíte, že to, co vám partmer zrovna provádí, je to pravé ořechové, klidně na něj zařvěte, ať nepřestává. Při sexu vám trochu hrubosti odpustí.

Příliš intenzivní start

Nečekaná rychlovka může být velmi vzrušující, ovšem nevyplýtvete veškerou energii hned na začátku. Orgasmu nejlépe dosáhnete zvyšující se intenzitou stimulování vašich erotogenních zón. Pokud na vás partner až moc spěchá, raději ho včas zabrzděte. Nejlépe si sex užijete, když budete oba na stejné vlně.


Nezkoumejte své tělo

Neřešte své nedostatky a hlavně nad nimi během milování nepřemýšlejte. Víme, že je těžké nemyslet na ďolíčky celulititdy na stehnech, když ohnete nohy, ale partnera to vážně nezajímá. Raději se soustřeďte na své vnitřní pocity a na chvění v žaludku.

Neinspirujte se pornem

Vícečetné orgasmy a hlasité halekání je opravdu normální jen ve filmech pro dospělé. Neničte si sebevědomí tím, že vy takový bouřlivý orgasmus nemáte. Hlavně nic nepředstírejte, nepřehrávejte a soustřeďte se jen sama na sebe. A pokud od vás partner něco takového vyžaduje, odkažte ho patřičných mezí - tedy mu doporučte, aby se vrátil zpátky nohama na zem.

Žádné komentáře: