středa 17. prosince 2014

Polsko začalo povolávat rezervisty do zbraně, svět stojí na prahu války!

Polsko začalo povolávat rezervisty do zbraně, svět stojí na prahu války!

Svet stoji na pokraji valecneho konfliktu, situace pripomina Karibskou krizi v roce 1962! Polaci volaji do zbrane, prave v teto chvili v Polsku probiha castecna mobilizace rezerv [1]. O co jde? Polska rozvedka udajne ziskala informace o tom, ze Rusko se chce vratit do puvodnich hranic Sovetskeho svazu, tedy ze planuje obsazeni pobaltskych republik a Ukrajiny. Do jake miry jsou tyto vyroky z polske (a mnohdy hystericky predpojate) strany relevantni, to je otazkou. Nicmene faktem je, ze polska armada povolala uz 7,000 rezervistu na svoji vychodni hranici a povolava stale dalsi a dalsi zalohy a de facto tak Polsko kopiruje chovani ruske armady, ktera navysuje pocet svych vojaku na sve strane take kazdym dnem. Ceska media mlci!
[FOTO] Polska armada zacala mobilizovat zalozniky, rozmistuji se na vychodni hranici Polska
Zde zacina byt situace opravdu nebezpecna. Jde o skutecnou obavu Polaku z ohrozeni sve zeme anebo jde o pretext k vyprovokovani Ruska k valce? Co se objevilo dnes v mediich ohledne Turecka, nad tim se zastavuje dech. Na internet unikl skandalni odposlech clenu turecke vlady, jak planuji utok pod falesnou vlajkou na Syrii [2]. Turecti provokateri maji proniknout do Syrie a odtamtud zautocit pod vlajkou Al Kajdy raketami na Turecko, cimz bude dano ospravedlneni Turecka k vyvolani pateho clanku NATO o napadeni clenske zeme a volani o pomoc, na coz NATO odpovi kladne a zahaji valecnou operaci proti Syrii!
Ze se uplne stejna provokace muze pripravovat i ve vztahu k Rusku, kdy se zinscenuje rusky utok napr. na pobaltske zeme a tim bude NATO vtazeno do valky a zaroven tak bude ospravedlnen vstup jednotek NATO na uzemi Ukrajiny v zajmu toho, aby tam Rusove nevstoupili drive, o to vsechno se dost mozna prave ted hraje. Tento scenar je velmi nebezpecny a navic velice realny. Situaci budu nadale sledovat a informace a novinky o vyvoji na polske vychodni hranici sem budu pridavat.

Žádné komentáře: