čtvrtek 30. října 2014

Dej najevo své city

Hodně lidí jen předstírá, protože je v nitru něco užírá. Hodně lidí nemá chuť se bavit a smát, protože jsou v hloubi duše smutní. Jenže hodně lidí tu má problém s tím, že ostatním nevěří. Nedůvěra k lidem je nepřítel ale zároveň i ochrana před zklamáním a naivitou.
- básně, písně: Kam jinam se dají tak dokonale vložit skryté pocity a myšlenky než do oblíbených skladeb a srdcervoucích básní.
- povídky, příběhy, knížka: Někdo si myslí, že je to jen vymyšlený příběh spisovatelky s bohatou fantazií, no autorka ví, že tohle je jen parodie na její život – pointa skutečného života, příběhy krapet pozměněny, jména hrdinů jiná.
- kamarád deníček: Deníček prý píší lidé, kteří jsou sami. Já si myslím, že jej píší lidé, kteří se jen cítí sami. Také ho píší lidé, kteří mají co říct. Mají city, mají zážitky… proč tím někoho zatěžovat, proč mu psát, jak ti chybí, když někdy je lepší to jen vložit na papír, přidat fotku a pár slz, uschovat do paměti a po čase vytáhnout a s úsměvem na tváři si to číst. Deníček bude tvůj dobrý kamarád, který tě vyslechne. Můžeš mu říct vše a nikomu to nepoví.
- blog: To je jedna z možností, jak o sobě dát vědět světu. Na internetu je možnost anonymity, nikdo tě nebude znát a přesto o tobě budou vědět třeba vše. Poděl se s ostatními o svůj příběh a nech je komentovat. Bude to očista, někdo ti možná poradí, někdo ti možná nadá, ale je to jedno, protože je to jen a jen virtuální svět plný anonymů a lží.
- kreslení: Hromady umělců dávají do svých děl i kousek svého srdce. V každém obrazu na každé výstavě je skrytá myšlenka a něco, co chce autor říct lidstvu, jen se bojí použít přímou řeč.
Neboj se vypustit, co tě trápí. Ano, některý to možná nezajímá, jiní se radují, že máš problémy, ale máš tu i kamarádku, která bude vždy stát při tobě, nikdy tě nezradí a vždy tě pochopí i při největší blbosti … jsi to TY sama!

Žádné komentáře: