pondělí 8. září 2014

SLAVNÉ DĚTI SLAVNÝCH HERCŮ: Kdo šlape svým rodičům na paty?

Herectví často koluje v žilách jak rodičům, tak dětem. Kdo ze slavných herců předal svým dětem herecké geny, nebo se s vlastním potomkem dokonce objevil před kamerou? Podívejte se.
Karel Heřmánek ml.
Pětadvacetiletý syn Karla Heřmánka a bývalé televizní hlasatelky Hany Heřmánkové si zahrál už v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Nově teď nastupuje jako nová postava do Ordinace v růžové zahradě, kde si zahraje studenta medicíny Radka Pokorného.
Karel Heřmánek - Otec a syn

 
Ondřej Rychlý
V případě Ondřeje bylo pořadí seriálů opačné. Nejdříve se objevil v Ordinaci v růžové zahradě, jako syn svého otce, a až potom si střihl roli v seriálu Gympl. Čím je navíc Ondřej starší, tím méně nezapře, že je synem slavného otce.
Petr Rychlý a Ondřej Rychlý

Sofie Filippi
Jaká matka taková dcera. Tohle pořekladlo platí i v případě šestnáctileté Sofie Filippi, která kráčí v hereckých šlépějích své maminky Gabriely. A matku a dceru dokonce hrají i v Ordinaci v růžové zahradě!
Ordinace: Gabriela Filippi a Sofie Filippi
(Foto: Nova.cz)

 
Andrej Lekeš
Staršího ze synů herečky Nely Boudové Andreje můžete vídat v seriálu Doktoři z Počátků, kde hraje syna své mámy. „Zpočátku jsem Andreje na place trochu komandovala, protože jsem to cítila jako svoji zodpovědnost, teď už to ale dělám čím dál míň,“ přiznala Nela. Kromě herectví se Andrej věnuje i hraní na violoncello.
Počátky - Nela Boudová a syn Andrej

Jáchym a Adam Krausovi
Synové moderátora Jana Krause. Staršího Adama hrajícího v Ordinaci v růžové zahradě má známý moderátor s herečkou a výtvarnicí Janou Krausovou, mladší Jáchyma, který si zahrál v seriálu Gympl, s herečkou Ivanou Chýlkovou.
Jáchym, Adam a Jan Kraus

Žádné komentáře: