úterý 9. září 2014

JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA INTERNETU

$$$Výdělek SURFOVÁNÍM$$$
Všechno co by jste měli udělat je kliknout na odkaz sponzora nebo kliknout na odkaz registrace, pak se zaregistrovat a stáhnout si Surf-program. To je vlastně malé reklamní okno, kde se zobrazují reklamy. Za to Vám platí v dolarech.
Počítejte: Surfujete-li mimo špičku, platíte 15Kč za hodinu připojení, pokud jste registrováni u Spedie, tak platí Vám, a to 25Kč (0.54 - 0.70$) za hodinu. Vyděláte 10Kč/hod. za nic, a to je pesimistický odhad!!
Celý systém je založen na reklamě. Aby firmy nemuseli platit gigantické sumy za reklamu v televizi, plati si firmy společnosti, které jim umožní zobrazovat jejich reklamu za nějaký peníz v reklamním banneru. Takže firmy platí společnostem, které reklamu zobrazují a ty zase nám, kteří reklamu shlížíme na svém počítači. Tento způsob je legální a záleží pouze na Vaší úvaze, jestli chcete také dostávat měsíčně mastné šeky v dolarech.
Dostanu více zplaceno?!
Ano: Společnosti Vám většinou platí i za referraly (díky Vám přímý registrovaní). Většinou Vám společnosti platí za referraly v několika stupních (2-8 levelů), čím více lidí pod sebe přihlásíte, tím z toho máte větší prospěch, a ty zase přihlásí jiné atd., není to však podmínkou, nemusíte o tom říci nikomu a v poklidu si vydělávat svoje peníze, půjde Vám to možná o něco pomaleji. Uřčitě znáte někoho, kdo by si chtěl vydělávat a je často připojen na Internetu. Po přihlášení dostanete referral kód (www adresa), a ten stačí poslat přátelům, známým ať se přihlásí přes tuto adresu, tedy přes Vás, a máte svoje referrals.

Žádné komentáře: