pondělí 8. září 2014

Utajené vztahy celebrit: O kom jste netušili, že jsou jedna rodina?

V kom z herců a představitelů podobných profesí koluje stejná krev, ale nevíte o tom? A kdo má naopak společné jen jméno? Podívejte se na méně známé rodinné vztahy v showbyznysu, budete překvapeni.
Zuzana Vejvodová má hudbu v genech
Sympatická herečka Zuzana Vejvodová, kterou znáte z Ulice jako Libušku, pochází ze známého muzikantského rodu Vejvodů. Její dědeček Jaromír Vejvoda je autorem slavné skladby Škoda lásky.
Libuška odmítla sex s Liborem - 4
(Foto: Nova.cz)

 
Mára a Kukačka, syn a otec
Podmanivý hlas, který znáte z nezpočtu zahraničních filmů a seriálů, ale taky představitel labilního Kukačky z Ulice. Málokdo už ale ví, že Pavel Rímský je otcem neméně důležitého uličního herce – představitele Máry, Kryštofa Rímského.
Rodina - 7
Maminka seriálové Moniky hraje v Ulici

Maminku herečky Anny Fixové můžete čas od času zahlédnout v Ulici, ve které se objevuje v roli pošťačky. Kateřina Fixová pracuje jako dramaturgyně a je milovnicí amatérského divadla.
Seriál Ulice: Jak šel čas s Monikou Farskou - 35
(Foto: TV Nova)
Jedna ze scén, kde si maminka herečky Anny Fixové zahrála. Vidíte tu podobu?
video k článku

Vložit video na:


Franta a Ema jsou sourozenci i ve skutečnosti
Franta a Ema na svatbě
(Foto: Nova.cz)
Fanoušci Ulice jistě ví, ostatní to možná poznají díky podobě. Představitelé oblíbených uličních sourozenců Franty a Emy jsou sourozenci i ve skutečnosti – Matyáš a Anna-Marie Valentovi.

Šárka Vaculíková je neteří slavného herce

Rodina - 8

Tatínek představitelka Adriany z Ulice, Šárky Vaculíkové, je bratrem herce Lukáše Vaculíka, a Šárka je tak jeho neteř. Vidíte tam nějakou podobu?

Sofie Filippi a Pavel Karoch
Sofie a Gabriela Filippi a Pavel Karoch

Že je maminkou mladinké Sofie z Ordinace v růžové zahradě 2 herečka Gabriela Filippi, je známá věc, fanoušci sportu ale jistě dobře znají sportovního komentátora a bývalého fotbalistu Pavla Karocha, který je, a to už ví málokdo, Sofiiným tatínkem.

A kdo naopak rodina není?
Příjmení k tomu svádí, ale oapk je pravdou. Kláru Cibulkovou z Ordinace v růžové zahradě 2 k Vilmě Cibulkové žádný příbuzenský vztah neváže. I když někteří diváci byli i díky podobným rysům v obličeji přesvědčeni, že jde o sestry.
Klára Cibulková a Vilma Cibulková
(Foto: TV Nova)

Žádné komentáře: