úterý 9. září 2014

JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA INTERNETU 2

Jak to funguje?
Firmy Vám posílají reklamní e-maily, za které získáváte určité peníze. Každý placený e-mail obsahuje odkaz, na který musíte kliknout, teprve potom získáváte určitý finanční obnos. Firma Vám pošle šek a to nejčastěji jednou za měsíc na Vaši adresu, kterou uvedete při registraci. U českých a slovenských společností je možnost převodu peněz přímo na účet nebo zaslání peněz složenkou.


$$$Peníze za každý E-mail$$$
Tohle je další možnost výdělku. Do E-mail schránky jsou Vám zasílány reklamní Emaily nabízející komerční zboží a služby s odkazy na firemní stránky. Tím, že otevřete tento E-mail dostanete zaplaceno cca $.2 !!! - jen někde musíte kliknout na odkaz (SendmoreInfo), aby zaplatili. Stačí se tedy hned registrovat a čekat na E-mail. Není na škodu říci o tom, co nejvíce přátelům, i zde totiž platí společnosti za reference, tedy když se někdo registruje přes Vás, výše výdělku se tak rapidně zvýší a datum zaslání šeku přiblíží.

Jak založit E-mailovou schránku ?!?
Vlastní E-mailovou schránku, tedy E-mail (např. meloun25@volny.cz), si můžete založit prakticky kdekoliv, tuto službu poskytuje nyní zdarma velký počet internetových firem. Klikněte na ikonu serveru nebo na odkaz (E-mail), dostanete se na seznam poskytovatelů E-mail schránek.Tam si vyberete poskytovatele, kliknete na odkaz přip. ikonu a hledejte něco jako Registrace nového uživatele nebo Sign UP(Join Now) a vyplňte své iniciály a potvrdíte správnost údajů. Můžete si registrovat i více E-mailů, třeba 30, stejně jako firem, které Vám budou platit za posílání Emailů do Vaší stránky. Ještě jednou seznam adres, kde je možné založit si e-mail.

NABÍDKA SPOLEČNOSTÍ
TheMail TheMail
Firma platící za používání jejich emailu - TheMail je firma, která Vám bude platit za jednu z nejběžnějších věcí na internetu - email. Pozor - nejedná se o žádné placené přijímání emailů. TheMail je naopak plně funkční poštovní server. Oproti jiným má však dvě výhody - za jakoukoliv poštu, kterou si přečtou Vaši kamarádi (přímí referenti) nebo jejich známí (nepřímí referenti) a to až do 16. úrovně - dostanete zaplaceno! Referenční systém má 16 generací přičemž za e-mail přečtený Vašim přímým referalem dostanete 0.0025$, nepřímým 0,0005$. Pozor nejste placeni přímo za VAŠE emaily, ale za emaily lidí, kteří jsou pod Vámi. Jak to vyřešit okamžitě ? Zaregistrujte nejprve sebe a hned v zápětí na sebe naregistrujte např. sestru nebo strýčka Váňu apod. - doporučujeme uvést pravé jméno, adresu atd. Pokud budete využívat email sestry, tak si defakto vyděláváte na svůj účet. Chcete vydělat co nejvíc? Potom email sestry registrujte do různých konferencí, služeb co zasílají hodně emailů (viz společnosti níže uvedené) apod. Jakmile posíláte někomu email, tak jako kopii napište email sestry. Je možné také dokonce posílat emaily sami sobě J. Šek posílají od dosažení hranice 30$ a to do celého světa.
Sám používám tento mail meloun@themail.com.
 Registrace u firmy TheMail 

SendMoreInfo  SendMoreInfo
Denně rozesílá jeden bilion emailů, což značí o kvalitě a zaběhnutí firmy. Za příjatý email dostanete 0,05$ a za Vaše referraly dostanete 0,02$. Za email dostanete zaplaceno, jen pokud kliknete na odkaz v něm obsažený. Týdně chodí až 15 emailů, což je zaručeně nejvíc ze všech obdobných firem. Šek posílají již od dosažení částky 10$. Jedna z nejlepších firem, tak neváhejte!!!
 Registrace u firmy SendMoreInfo 

Net-4-Biz Net-4-Biz
Posílají hodně reklamních mailů. Platí za email $0.05 , za email přečtený Vaším referalem $0.03, šeky posílají každý měsíc po dosažení 20 dolarů.
 Registrace u firmy Net-4-Biz 

Emilie  Emilie
Tato firma platí za příjem reklamních emailů a za vyplňování dotazníků. Za přijatý email dostanete 0,30 Kč a nebo 0,50 Kč. Za vyplnění dotazníku dostanete až 10 Kč. Firma má také referenční systém, ale pouze s jednou úrovní - z každého Vámi doporučeného člena máte 10% z jeho výdělku. Pokud zprostředkujete reklamu, tak získáte provizi ve výši 10% z objemu inzerce. Peníze posílají na účet či složenkou od dosažení částky 200,- Kč. Firma je na internetu od 25.10.2000.
 Registrace u firmy Emilie 

InboxCash 
Toto je velmi štědrá firma. Platí za příjem reklamních e-mailů. Dokonce si můžete vybrat kolik si chcete nechat zaplatit za email a to v rozmezí 0,01 až 10 dolarů. Doporučuji všem nastavit zlatou střední cestu - okolo 0,05 dolaru. Jinak by jste taky nemuseli dostávat nic. Také si můžete zvolit, jak často chcete emaily přijímat. A teď pozor: Za každého referenta, který se přihlásí pod Vámi získáte 10 dolarů. Další prémie můžete získat umístěním banneru na své stránky!!!
 Pro registraci u firmy InboxCash klikněte na banner 

InboxDollars InboxDollars
Tady vám zaplatí 5 centů za každý přečtený (přesněji řečeno odkliknutý ;-) email a platí samozžejmě i za to, že čtou emaily lidi registrovaní pod vámi (2 dolary za každý email).
 Registrace u firmy InboxDollars 

Dr.Kom  Dr.Kom
Dr. Kom je nová česká společnost, která platí za příjem a čtení reklamních e-mailů. Za každý e-mail dostanete 0.3 - 2 Kč a 10% z Vašich referálů. Počet Vašich referralů není omezen!!! A protože tato firma teprve začíná, je to skvělá šance vybudovat síť referrals!!! Můžete si vybrat, jaké e-maily chcete dostávat. Firma začne posílat e-maily, až bude mít potřebný počet členů. Pokud Vám přijde reklamní email, dostanete za něj zaplaceno a pokud kliknete na odkaz, který bude obsahovat, dostanete ještě více. Ještě váháte?!!!
 Registrace u firmy Dr.Kom 

CashMail  CashMail
Jedná se o ryze českou firmu, která je první českou firmou platící za příjem a čtení emailů a to 0,2 Kč. Z českých firem jich posílají nejvíce. Platí také za příjem SMS zpráv na mobilní telefón, 0,05 Kč za zprávu. Platí také za Vaše referral, a to do hloubky 1. úrovně. Platí pouze do ČR. Také u této firmy se musíte určitě zaregistrovat!
 Registrace u firmy CashMail 

Napište mi !
___________________

Žádné komentáře: