úterý 9. září 2014

JAK VYDĚLÁVAT PENÍZE NA INTERNETU 3

Do této skupiny firem jsem zařadil společnosti platící za různé věci. Patří jsem společnosti platící za nastavení tzv. domovské stránky, za referaly, za poslech rádia, za pouhou registraci u nich a nebo také za vyhledávání skrze jejich vyhledávací portál.

V TÉTO SEKCI DOPORUČUJI REGISTRACI U CO NEJVĚTŠÍHO POČTU FIREM, PROTOŽE ZPRAVIDLA KAŽDÁ FIRMA NABÍZÍ ODLIŠNÉ ZPůSOBY VÝDĚLKU !!!
J
NABÍDKA SPOLEČNOSTÍ
FITL.BIZ   Vpřed mezi lídry!
HORKÁ NOVINKA NA INTERNETU! 
Tento projekt má o proti jiným bezkonkurenční podmínky. Poměr 1:1,7!!! To zvýší návštěvnost Vašich stránek minimálně o 70%!!! Je zde možnost výdělku peněz. Je také uplatňován referenční systém do třetí úrovně. Server je v češtině, angličtině, polštině, ruštině, bulharštině. Buďte mezi prvními v ČR. Vše je bezplatné. Za registraci 50$.
 Registrace u firmy Fitl.biz 

CashRead   CashRead
HORKÁ NOVINKA NA INTERNETU!
ŽÁDNÁ INVESTICE, MAXIMÁLNÍ VÝDĚLEK!
 Registrace u firmy CashRead 


ePilot  ePilot
Absloutní Bomba - Firma ePilot je vlastně klasickým webový portál jako je třeba AltaVista.com či Seznam.cz. Jediný rozdíl je v tom, že za jeho používáni dostanete zaplaceno! Hned při registraci obdržíte 5$ a potom za každé vyhledávání dostanete 3 centy! Firma také platí za referaly, a to za každého kdo se přes Vás zaregistruje, dostanete 2$ a za každých 100 vyhledání těchto lidí 0,45$. Za lidi ve druhé úrovni dostanete za každých 100 vyhledání 0,24$ a v poslední třetí úrovni to dělá 0,39$ za 100 vyhledání. Není žádný limit v počtu vyhledávání, takže to vypadá doslova na zlatý důl. Firma platí i mezinárodním členům, takže není žádný problém to pořádně rozjet. Neváhejte a vyhledávejte - vydělávejte :-) Ještě malé upozornění: 5$ se Vám přičte k účtu v levém horním rohu za pár minut, ale centíky za vyhledávání se přičítají do 24 hodin. DOPORUČUJI !
 Registrace u firmy ePilot 

Referect  Referect
Bezkonkurenční nabídka pro každého - Firma Referect se zabívá pomocí s rozšiřováním Vaši referal sítě. V čem je tato firma jedinečná, je to, že Vám zcelaZADARMO vytvoří stránky s nabídkou téměř jakékoliv firmy u které jste již zaregistrovaní a to v několika světových jazicích včetně češtiny. Zdarma Vám také zajistí, aby se Váš referenční link zobrazoval na stránkách členů systému a to po celém světě. Takto získáte členy např. z USA či Kanady. Dále Vám zaplatí až $10 za lidi, které do systému doporučíte. Tato nabídka opravdu nemá chybu, proto kdo chce opradu začít vydělávat větší peníze, a to jsme snad všichni, tak se urcitě se systémem seznamte a zaregistrujte se.
 Registrace u firmy Referect 

Reftastic  Reftastic
Týká se hlavně těch, kteří se výdělku na internetu věnují ve větším měřítku, nebo pro ty co chtějí vydělat mnohem více. A kdo takový není. Firma přišla s velmi originální nabídkou. Firma nabízí stránky pro získání referentů (pouze v angličtině), a hlavně vlastní panel (adbar) za jehož používání budete získávat referenty do dalších programů! Jinými slovy - výplata je v referentech. Můžete také získat své referenty do jejich vlastního referenčního programu se 4 úrovněmi. Jinými slovy - za surfování Vašich referentů u Reftasticu získáte nové referenty do svých současných firem! Pokud chcete získat referenty z USA a Kanady, tak neváhejte. Stačí se zaregistrovat, dopsat Vaše referenční odkazy od jiných firem a čas od času surfovat s jejich Adbarem. Pokud projekt dopadne dobře, plánují za používání Adbaru také platit.
 Registrace u firmy Reftastic 

ReferCentral  ReferCentral
Společnost u které když se zaregistrujete, tak na Vás budou automaticky registrovat další lidi a to do jakékoliv Get Paid služby (např. Spedie atd.). Nemusíte se tedy o nic starat a síť referalů se rozrůstá. Když jste už u některých společností na vydělávání zaregistrováni, doplňte po registraci Vaše referal linky (pouze číslo, username či email) a oni Vám budou referral síť dále rozšiřovat. No není to paráda! Jelikož u této společnosti se budou pravděpodobně registrovat ti lidé co seaktivněvěnujívýdělku na internetu a mají již určité zkušenosti, z tohoto důvodu tu nenajdete podrobný návod na registraci.
 Registrace u firmy ReferCentral 

TargetShop TargetShop
Za registraci a vyplnění formuláře dostanete 50 dolarů  (ty Vám hned nepošlou, měli by jste si u nich něco koupit), za registraci každého dalšího člena dostanete 12,50$ (ty Vám pošlou šekem). Maximální počet registrací je 80, takže maximálně si můžete u nich vydělat 1000 dolarů. Dále nabízejí různé hry (Climbing, Slot Machine, Doors). Maximální výhra je 10000 dolarů! Vždy, když se přihlásíte k účtu, a kliknete na sponzorské bannery (reklamní proužky), dostanete 2$. Zaregistrujte se a vyplňte VŠECHNY položky formuláře. Až Vám přijde e-mail s aktivačním kódem, klikněte na link (odkaz) s tímto aktivačním kódem, a registrace bude dokončená!Doporučuji, určitě se Vám to vyplatí !!!
Info: V měsíci září 2000 za každého člověka, který se pod Vás zaregistroval, jste získali 12,50$ a navíc bonus ve výší 25$, tedy celkem 37,50$. Maximálně se pod Vás mohlo zaregistrovat 400 lidí. Pokud jste pod Vás do konce této akce zaregistrovali 400 lidí, tak jste dostali 15.000$ šekem.Je možně, že TargetShop bude v budoucnu pořádat podobné akce! 
 Registrace u firmy TargetShop 

TheMail TheMail
Firma platící za používání jejich emailu - TheMail je firma, která Vám bude platit za jednu z nejběžnějších věcí na internetu - email. Pozor - nejedná se o žádné placené přijímání emailů. TheMail je naopak plně funkční poštovní server. Oproti jiným má však dvě výhody - za jakoukoliv poštu, kterou si přečtou Vaši kamarádi (přímí referenti) nebo jejich známí (nepřímí referenti) a to až do 16. úrovně - dostanete zaplaceno! Referenční systém má 16 generací přičemž za e-mail přečtený Vašim přímým referalem dostanete 0.0025$, nepřímým 0,0005$. Pozor nejste placeni přímo za VAŠE emaily, ale za emaily lidí, kteří jsou pod Vámi. Jak to vyřešit okamžitě ? Zaregistrujte nejprve sebe a hned v zápětí na sebe naregistrujte např. sestru nebo strýčka Váňu apod. - doporučujeme uvést pravé jméno, adresu atd. Pokud budete využívat email sestry, tak si defakto vyděláváte na svůj účet. Chcete vydělat co nejvíc? Potom email sestry registrujte do různých konferencí, služeb co zasílají hodně emailů (na těchto stránkách v sekci Peníze za emaily je jich docela dost) apod. Jakmile posíláte někomu email, tak jako kopii napište email sestry. Je možné také dokonce posílat emaily sami sobě J. Šek posílají od dosažení hranice 30$ a to do celého světa.
Sám používám tento mail meloun@themail.com.
 Registrace u firmy TheMail 

PlatinClicks  PlatinClicks
Žhavá novinka - Firma funguje od 20. listopadu 2000 a platí za návštěvy jejich inzerentů. Nejedná se o nějaké masové klikání jako u ePilot, ale spíše se firma podobá firmě BasicPoint kde se také kliká na banery a kde počet návštěv je předem omezen. Banery na které lze kliknout a tím pádem si vydělat naleznete ve své členské sekci. V současné době je tam okolo 25 banerů a na každý můžete kliknout jednou denně. Zatím je jeden klik na baner ohodnocen 0,01 a nebo 0,02$. Pokud budete mít štěstí a váš klik bude v celém systému v pořadí 2000, tak tento klik máte za 5$. Další prémiový klik je co 2000 kliků. Firma členům vyplácí 50% z jejich zisku. Referenční systém má celých 8 úrovní (15%, 5%, 2%, 2%, 2%, 2%, 5%, 15%). Za každého přímého referenta dostanete premii 0,5$. Šeky posílají do celého světa, kromě některých asijských zemí, Kuby, Kolumbie a Jugoslávie. Výplatní minimum je 30$ a poplatek za odeslání šeku je pro mezinárodní uživatele 2$.
 Registrace u firmy PlatinClicks 

SuperLine   SuperLine
Nejlepší český projekt! Jedná se o zcela nový a dobře propracovaný systém, který zaručuje 100% úspěšnost pro inzerenty. Firma totiž platí své členy za zhlédnutí stránek jejich inzerentů. Za zhlédnutí jedné stránky dostanete zaplaceno až 1Kč (100 bodů). Referenční systém má 7 úrovní (10%, 6%, 4%, 2%, 1%, 1%, 1%). V současné době probíhá zkušební provoz systému. Pokud se zaregistrujete už v této zkušební fázi, tak při registraci obdržíte na své konto 15 000 bodů (150Kč). Pro ty členy, kteří budou ve zkušebním provozu systém používat a případně referovat další lidi, je připravena odměna 500 000 bodů, která bude mezi tyto členy rozdělena. Ve zkušební fázi se zatím nevydělávají peníze, ale tyto body můžete využít k propagaci vašich www stránek. Jak dlouho bude trvat zkušební fáze zatím nevím. Peníze firma posílá složenkou či převodem na účet po dosažení částky 200Kč. Systém funguje i pro Slovensko.
 Registrace u firmy SuperLine 

Ignifuge Ignifuge
Tady dostanete zaplaceno za to, že si nastavíte jejich stránku, jako domovskou a dostáváte peníze za její návštěvu. Něco jako u českého portálu Centrum, Narozdíl od Centra Ignifuge platí peníze a má vyvinutý referral program. Dostanete 50 centů za 10 návštěv (počítá se vám maximálně 300 návštěv měsíčně). Dále dostanete 5 až 10 centů za 10 návštěv lidí pod vámi až do 4. generace. To, že je měsíční počet placených návštěv omezen na 300 znamená, že pokud nikoho nepřesvědčíte, můžete mít maximálně 15 dolarů měsíčně. To je sice dost, ale kdo by navštěvoval 10x denně jejich stránky, proto je důležitý referral program. Tuto firmu doporučuji.
 Registrace u firmy Ignifuge 

JackPot JackPot
Platí celosvětově - Hra na výherním automatu - Možnost velkých výher - Kredity získáváte surfováním
Hrajete na výherním stroji. Dá se vyhrát téměř cokoliv (od bodů přes dolary až po auta). Za nastřádané body si můžete objednat připravené ceny (kolečkové brusle, šperky ...). Ale co je nejlepší - jak vyhraje Váš referál, dostanete to samé! Žetony do výherního stroje získáváte surfováním a přepočítávají se v poměru 1 minuta = 1 žeton. Na začátek dostanete 50 žetonů.
 Registrace u firmy JackPot 

HotYellow98 HotYellowCity
Dostanete zdarma 15MB Web prostoru, e-mail, a za každého přímo přihlášeného $0.75 a nepřímo $0.25 !!! Doporučuji pro ty, co chtějí dělat stránky o vydělávání peněz přes internet.
 Registrace u firmy HotYellowCity 

Žádné komentáře: