úterý 30. října 2012

Co si vzít na sebe do postele, aby po vás šílel i ve spánku

Ukládáním ke spánku, které s sebou přináší likvidaci make-upu, odložení střevíčků s podpatky a sundání stahujícího spodního prádla, nemusí končit vaše přitažlivost. Podívaly jsme do mužských hlav a zjistily, jaký je pro ně nepřitažlivější spací úbor. A častokrát je to právě zmíněný úbor, který ho z vašeho šatníku může přitahovat nejvíc. Proto jeho výběr nepodceňujte a podívejte se s námi na naše typy. Většinou je to úplně prosté.

Nic

Ano, správně. Nikdy nezkazíte nic tím, když budete spát nahá. Když ulehnete, jak vás pán bůh stvořil, bude mít pocit, že se s ním cítíte pohodlně a zároveň jste spokojená sama ze sebou. To jsou dvě velmi přitažlivá pozitiva.


 

Jednoduchý top a kalhotky

Pokud zvolíte nenáročné a pohodlné spodní prádlo, poukážete na to, že se chcete cítit uvolněně a nepotřebujete žádné zdobné krajkové prádlo, abyste si připadala sexy. Bude mu s vámi velmi dobře a nebude pociťovat žádný tlak ani přetvářku.



Jeho tričko

Muži si potrpí, pokud spíte v jeho o několik čísel větším triku. Mají rádi, jak na ženách jejich oblíbený kousek vypadá úplně jinak a taky je vzrušují žensky rýsující se křivky. Někteří pánové také ocení snadnou ranní dostupnost svého oblečení.



Tričko do V a kraťasy

Zde muži ocení zejména zvýraznění vašich křivek. Výstřih do V podtrhne dekolt a upnuté kraťasy zase vytvarují pozadí. Navíc z vás vyřazuje klid a pohodlnost. Bude se tak cítit stejně díky vám.




Korzety 

Náročnější nepohrdnou pěkně tvarovaným a zdobeným korzetem s krajkami. Záleží jen na vás, zda-li obětujete něco ze svého pohodlí, abyste dopřála svému muži pohled na sexy tělo ležící vedle něj. Nemusíte tak spát každý den – využijte tohoto speciálního kousku jen při zvláštních příležitostech. Jednou za čas dokonalé spaní můžete oželet.

 

 

Černé kalhotky

Mít na sobě jenom černé kalhotky je kolikrát mnohem více vzrušivější než být úplně nahá. Polovičatost vzrušuje a poukazuje ještě na něco neprobádaného a tajemného. Což mimojiné černá barva ještě umocní.


 

Stará flanelová košile

Něco starého, ošuntělého  a mužem se soudností nenositelného bude na vašem nahém ženském těle působit velmi sexy. A taky to z vás možná brzo bude chtít strhat. 



Žádné komentáře: