středa 31. října 2012

SimCity je na Facebooku. SimCity Social má přes 600 tisíc fanoušků



SimCity Social
 Stránka má přes 600 tisic fanoušků a přes 200 tisíc “talking about”. Hru samotnou najdete na adrese apps.facebook.com/simcitysocial a bude zajímavé sledovat, jak se Electronic Arts povede druhý výrazný vstup do sociálních her. Sims Social lze považovat za výrazný úspěch.
SimCity Social je otevřená beta, takže počítejte s problémy. Například s tím, že první s čím se setkáte je padající Flash a ukazatel spouštění hry končící na 80 %. Pokud ale přes tuhle překážku dokážete prorazit, čeká vás klasická sociální  hra. Stavění města, budování, klikání abyste posbírail vyráběné předměty či získané virtuální finanční prostředky.
A samozřejmě neustálá potřeba dostat do hry co nejvíce přátel, jenom tak je totiž možné (v některých momentech) dosáhnout dalšího růstu. Ale čeká vás například i pád létajícího talíře. A možná řada dalších překvapení.
Včetně toho, že EA samozřejmě myslelan a zdroj reálných příjmů. Takže pokud vám něco ve hře bude chybět k dalšímu postupu, můžete si to koupit. Připravte se na to, že to budehodně drahé. Až tak drahé, že si nejsem jist, jestli EA poněkud přemýšlela.

Související články



Žádné komentáře: