pondělí 23. ledna 2012

Erotické hry, které oživí váš sex

Váš sexuální život skomírá jako motýl pod zavařovačkou a marně přemýšlíte, jak mu vlít do žil nový život? Zkuste nasadit erotické hry!
Když se rozhodnete okořenit svůj erotický život, zdaleka se nemusíte omezovat jen na studium Kamasutry. Zkuste se místo krkolomných sexuálních poloh soustředit na erotické hry, které na váš ložnicový život zapůsobí jako injekce adrenalinu.

Všichni si pamatujeme období zamilovanosti případně líbánek, kdy jste na sebe byli nažhavení, stále jste se dotýkali a v posteli jste byli dychtiví a vášniví. Pak přišla rutina, každodenní stereotyp a spolu s nimi se začala vytvářet i vaše vášeň. Jde o přirozený a logický vývoj, ale zároveň se s tímto stavem rozhodně nemusíte spokojit. Zkuste nasadit do bitvy erotické hry a objevte nepoznané horizonty.

Sexuální hračky


Doba, kdy se erotické hračky omezovaly pouze na gumové robertky a černé nebo nestvůrné růžové barvě, jsou už naštěstí pryč. Pokud navštívíte sex shop, nebudete se stačit divit, z jakých pokladů si můžete vybírat. Přitom některé vibrátory nebo masážní strojky připomínají spíše designový doplněk než erotickou pomůcku. Zajděte do sex shopu společně a vyberte si hračku, která se bude líbit vám oběma, nebo svého partnera překvapte. Muži jsou velmi citliví na vizuální podněty a pokud seberete odvahu a ukážete mu, jak si umíte sama se sebou pohrát, zcela jistě budete mít obrovský úspěch.

Hraní rolí


Odhoďte stud a vyzkoušejte si na jednu noc roli někoho zcela jiného. Sexy zdravotní sestřička, poslušná studentka, nebo stydlivá pokojská? Chcete se změnit v dominantní ženu, nebo vás naopak láká podřízená role? Všechno je možné a rozhodně to váš sexuální život oživí. Role někoho jiného vám dovolí sex prožívat jinak a odpoutat se od svých vlastních zábran a předsudků. Můžete si tak splnit snadno své i partnerovy sny. Popovídejte si o tom, co vás láká a vzrušuje, nakupte patřičné rekvizity a užijte si netradiční zážitek.

Hrajte si


Flirtování a svádění je jedinečným způsobem, jak se cítit přitažlivá a zajistit stejný pocit i svému partnerovi. Zkuste si zahrát třeba svlékací poker, nebo klasickou flašku. Otevřete si k tomu láhev dobrého vína a zjišťujte, že jste pro sebe stále přitažliví a vzrušující.

Ochutnávejte


Ústa hrají v erotice velmi důležitou roli. Líbání, lízání, sání a podobné orální aktivity patří k nejpříjemnějším a nejvíc vzrušujícím praktikám vůbec. Využijte toho a pokryjte svá těla čokoládou, šlehačkou, medem, želatinovými medvídky, nebo čímkoli jiným, co vám chutná. Pojídání potravin z těla vašeho partnera může být velmi vzrušující a zcela jistě se vám bude líbit i role živého podnosu.

Soukromý striptýz


Striptýz zkrátka vždy patřil a bude patřit k top zážitkům, které můžete muži dopřát. Vizuální dráždění, provokace a svádění, které v sobě pomalé a smyslné odkládání oděvů nese, se líbí každému muži na světě. Je jedno, kolikrát vás předtím viděl nahou a že zná každý detail vašeho těla nazpaměť, striptýz mu dodá na tajemnosti a přitažlivosti.

Žádné komentáře: