pondělí 23. ledna 2012

Sexuální polohy, které nejvíc vzrušují muže

Víte, jakou sexuální polohou ho naprosto dostanete? V jakých pozicích se nejvíc vzruší a dosáhne toho nejbouřlivějšího orgasmu? Dopřejte mu nejlepší sex jeho života v polohách, které muži milují.
Chcete, aby vás pasoval na sexuální bohyni? Potom musíte znát sexuální polohy, kterými ho naprosto uhranete. Tady jsou ty nejlepší pro vaginální i anální sex:

Kovbojka


Není žádným překvapením, že muži skutečně milují polohu, kdy vy jste nahoře; maximální průnik, který si užijete vy oba, činí z této pozice nezapomenutelný zážitek. Ale na seznamu nejoblíbenějších mužských pozic je nepochybně i proto, že při ní veškerou práci uděláte vy. To znamená, že on pouze leží na zádech, užívá si výhledu na vaše houpající se prsa a propracovává se k orgasmu. Pokud si příliš nevěříte ohledně vlastního těla a nejste moc sebevědomá, potěšíte ho i obrácenou verzí, v níž budete sedět ve stejné pozici, ale zády k němu.

V předklonu


Marná sláva; odvěkou touhou všech mužů je co nejhlubší průnik. Na druhou stranu většina tradičních poloh znemožňuje maximálního průniku dosáhnout. Proto se na vás také váš partner sápe v kuchyni a snaží se vás přemluvit k sexu ve stoje přes kuchyňskou linku. Pokud se ohnete přes nejbližší kus nábytku, rozkročíte nohy a vystrčíte zadek, aby do vás mohl proniknout, bude na vrcholu blaha.

Zadní variace


Jde o další polohu, která muže velmi vzrušuje, protože zaručuje snadný a hluboký průnik. Muž leží na zádech a vy na něm polosedíte obličejem ke stropu. Stehna máte široce roznožená, aby do vás mohl proniknout. V této poloze je vaše pohyblivost omezená, ale tempo i hloubku průniku může určovat váš partner. Jedinou nevýhodou této polohy je její náročnost na rovnováhu.

Lotos


Poloha lotosu je mezi muži opět oblíbená z jednoduchého důvodu; a totiž, že veškerou práci při ní odvedete vy. Partner sedí se zkříženýma nohama na posteli a vy na jeho klíně s nohama kolem jeho pasu, obličeji k sobě. Tentokrát jste to vy, kdo určuje tempo i hloubku průniku a záleží na vaší fantazii, jaké pohyby zapojíte do hry. Vůbec nejste odkázaná na pouhé nadzvedávání nahoru a dolů, ale můžete zapojit i kroužení, pomalé vlnění zepředu dozadu a další.

Zezadu


Pozice zezadu je velmi oblíbená v porno průmyslu a není těžké uhodnout proč; poskytuje muži vzrušující výhled a velmi hluboký průnik. Pokud kleknete na všechny čtyři, rozpustíte si vlasy, prohnete se v zádech a necháte zbytek na něm, jeho vyvrcholení bude otázkou desítek vteřin.

Žádné komentáře: