úterý 17. května 2016

Jak být nejlepším Youtuberem. 7.část

8 zajímavých faktů o YouTube #1


V dnešním článku jsem si pro vás připravil několik opravdu zajímavých faktů o YouTube. Někdo by možná ani neřekl, kolik se toho na YouTube nachází. Pokud jste očekávali nějaký další skvělý návod na to, jak být lepší youtuber, mám pro vás řešení. Přečtěte si „5 tipů pro větší úspěšnost na YouTube“, pokud jste to ještě nestihli.
Konec řečí a pojďme se pustit do faktů.

    ·  Fakt č. 1

YouTube používá více než 1 miliarda lidí! Dokážete si vůbec představit, jak je to číslo obrovské? A víte vůbec, kolik má bilion nul? Kdo to uhodne a napíše to správně do komentáře, bude mít šanci vyhrát hru!

    ·  Fakt č. 2

Na YouTube denně přibude více než 4 miliardy zhlédnutí! Pro informaci, tolikrát neklikne ani průměrný člověk za celý svůj život na myš (Výjimka jsou samozřejmě hráči League of Legends).

    ·  Fakt č. 3

Na YouTube uživatelé zhlédnou více než 6 miliard HODIN videí za měsíc. Ještě jednou si všimněte toho slova hodin, abyste nekoukali nechápavě jako já, když jsem to četl poprvé.

    ·  Fakt č. 4

Každou minutu se na YouTube nahraje 300 hodin videa.

[sklik]

    ·  Fakt č. 5

Průměrně přibyde denně více než 1 miliarda zhlédnutí z mobilních zařízení. Všimněte si toho poměru mezi zhlédnutím z počítače a z mobilních zařízení.

    ·  Fakt č. 6

V Americe využívá YouTube 81,9% uživatelů ve věku 14-17 let (Samozřejmě těch, co používá internet). Myslím, že v ČR jsme na tom dost podobně ne?

    ·  Fakt č. 7

V roce 2014 bylo druhé nejvyhledávanější slovo na YouTube: „Minecraft“. Před ním na prvním místě nemohlo být nic jiného než Muzika.

    ·  Fakt č. 8

Nejlépe hodnoceným videem za rok 2014 bylo video YouTube Rewind (Vypočítáno podle počtu zhlédnutí, sdílení, komentářů a palců nahoru). Už se těším na výsledky z roku 2015!

Žádné komentáře: