neděle 12. července 2015

Kamarád taky rád: 6 pravidel, díky kterým bude nezávazný sexuální vztah fungovat

Mít sex s kamarádem je skvělý nápad, pokud zrovna nehledáte vážný vztah, ale zároveň nechcete známosti jen na jednu noc. Zároveň je to ale chození po opravdu tenkém ledě, protože emocím se jen těžko ubráníte, a celý milostný vztah tak může skončit zlomeným srdcem. Která pravidla tedy dodržovat?

Uvědomte si, že jde jen o sex. Nebudete dostávat kytky k narozeninám nebo zamilované smsky. Dokážete se s tíUvědomte si, že jde jen o sex. Nebudete dostávat kytky k narozeninám nebo zamilované smsky. Dokážete se s tím vyrovnat?m vyrovnat?


S kamarádem byste se měli dohodnout na tom, jestli vaše setkání budou divoká a spontánní, nebo předem naplánovaná. Vyhnete se pak zklamání ze zrušené schůzky.


Kamaráda rozhodně nepředstavujte rodičům. Nálepky vážného vztahu byste se už nezbavili a kamaráda byste jen vyděsila.


Neznačkujte si území. Nenechávejte v kamarádově bytě své věci a nezabydlujte se tam.


Nežárlete a nevynucujte si exkluzivitu. Vyvarujte se zvídavým otázkám, jestli se váš kamarád vídá i s jinými ženami nebo co zrovna dělá, když není s vámi.



Do vztahu s kamarádem se rozhodně nepouštějte po čerstvém rozchodu nebo po dlouholetém vážném vztahu. Pravděpodobně jen hledáte lásku a útěchu a snažíte se zaplnit emociální rány.



Žádné komentáře: