sobota 25. července 2015

DO PLAVEK! V čem ukazují svá krásná těla u vody herečky a moderátorky?

Když příjde na parné slunečné počasí, není moc času na rozmýšlení a každý hned obléká plavky. Trochu se schladit ve vodě se rozhodly i naše hvězdy. Komu to podle Vás slušelo nejvíc?
Aneta Krejčíková
Aneta Krejčíková to měla s váhou nahoru a dolu. Dříve štíhlou postavu vystřídala o něco silnější, ale stále se nebojí odhodit svršky a zapózovat. Oko každeho muže určitě spočinulo na horní části a není se čemu divit. Aneta má především tam hodně co ukázat.
Herečky v plavkách - 4

Ivana Jirešová
Do plavek má Ivana Jirešová ideální postavu. Je sice maminkou devítileté Sofie, pracovně hodně vytížená, ale i tak si najde čas na trochu odreagování. V létě jen září a je vidět, že je se svou postavou spokojená. Není žádným tajemstvím, že je to zásluhou cvičení jógy a zdravého jídelníčku.
Herečky v plavkách - 2


Michaela Sejnová
Jedna z největších krasavic na obrazovkách se může pyšnit i bujným dekoltem. Musí se nechat, že Michaela Sejnová se nemá vůbec za co stydět. Vypracovanou postavičku má díky aerobiku, který cvičí od malička. Ten v současné době i učí.
Herečky v plavkách - 7

Šárka Vaculíková
Hubeňoučká Šárka Vaculíková má spíše chlapeckou postavu. Skoro žádné boky a malá prsa. Stále je to ale postava, kterou by jí mohla děvčata závidět. Bohužel ale působí v obyčejných jednobarevných plavkách nevýrazně a málokdo by asi poznal, že se jedná o neteř Lukáše Vaculíka.
Herečky v plavkách - 9

Michaela Doubravová
I další z řad mladších hereček se ukázala světu v plavkách. Už jako malá chodila na hodiny baletu, latinsko-amerických tanců nebo jógy a tak není překvapením, že má ideální postavu. V březnu navíc prošla po vzoru čínské medicíny očistou těla a duše a držela speciální dietu.
Herečky v plavkách - 3


Zorka Hejdová
Před rokem Zora Hejdová oznámila, že má nová prsa. Ta jí rázem dodala sex-appel. Ať už se vám líbila tak či onak, v plavkách jí to ale slušelo vždy. Tato sympatická blondýnka měla také na loňské dovolené kvůli své postavě ale i komplikace. Maročané ji dělali tolik nabídek, že je její manžel ani nestačil odhánět. Poslední měsíce se navíc Zorka intenzivně věnuje cvičení, takže je její postava dnes ještě dokonalejší.
Zorka Kepková - 1

Žádné komentáře: