sobota 20. června 2015

Jazykový kurz: Jak ji orálním sexem vystřelit ke hvězdám?

Muži orální sex milují. Ale ženy taky! Jen se někdy zbytečně stydí a neřeknou si o něj. Pokud však muž ovládá ten správný jazykový grif, má u ní vyhráno. Žena se šikovného zaříkávače svého klitorisu nikdy dobrovolně nevzdá.

Háček je v tom, že u ženy není nikdy nic jednoduché. A to platí i o orálním sexu. Pokud se však muž naučí pár triků a je vnímavý a trpělivý, tak se stane postelovým králem a je pak uplně jedno, jak velkého či krátkého ho má.
Jenže muži se tak někdy bojí zabořit hlavu do jejího klína, protože zkrátka neví, jak na to. Takže, pánové, pokud jste svoji výplatu utratili za zmrzliny, které jste se snažili lízat různými způsoby a stejně jste nepřišli na ten správný, čtěte!
Pomaliku, polehoučku - ne, že se rozeběhnete a hlavu jí do klína zaboříte jak pštros do písku. Žena potřebuje trochu času na uvolnění a získání sebevědomí. Není si totiž jistá, jestli je dostatečně vymydlená, voňavá a jestli vám bude chutnat. Ujistěte ji o její kráse a kvalitách a přes krk, prsa a břicho se dolíbejte až do jejího klína.
Pravidelý rytmus - sami máte rádi, když žena při orálního sexu, udržuje pravidelný rytmus a vaše vzrušení se muže stupňovat. Stejně to má ráda i ona! Buďte trpěliví a vytrvejte.
Jazykový kurz: Jak ji orálním sexem vystřelit ke hvězdám - Obrázek 3 Foto:
Krouživé pohyby - každá žena to má ráda trochu jinak. Vyzkoušejte klasický pohyb jako u lízání zmrzliny, krouživý, kmitavý nebo takový jako dělá kočka, když pije mléko. Pozorujte, u kterého žena sténá nejvíc. U toho vytvrvejte a v pravidelném pohybu nepřestávejte.Nepřestávejte...nepřestávejte!
Hrajte si - muži si někdy klitoris pletou s protivníkem, na kterého musí použít hrubou sílu, aby ho přemohli. To ale není pravda! Naopak platí začít jemnějším tlakem a se stupňujím vzrušením ženy postupně přitvrzovat. Pohrajte si s ní taky trochu! Na klitoris jí jemně dýchněte, nasajte honebo po něm přejeďte ledovou kostkou. Stačí ale jedno nebo dvě takové zpestření.
Pomožte si - i když máte určitě hbitý a šikovný jazyk, tak nezapomeňte použít i prsty. Jemně drážtěte vchod do zlaté brány otevřené, mačkete jí prsa a zadek. Sáhnout můžete i po vibrátoru.
Naslouchejte! - s hlavou zabořenou v jejím klíně můžete těžko sledovat její reakce a skelné oči.Našpicujte proto uši! Podle jejích vzdychů a stenů poznáte, jestli dole odvádíte dobrou práci. Pokud je ticho jako pěna, tak trochu v křeči a máte pocit, že lépe se musí cítit snad i u svého gynekologa, raději toho nechejte.

Žádné komentáře: