pátek 19. června 2015

Jak se stát dokonalým mužem

Hned na úvod bych chtěla říct, že tenhle článek nemá za úkol urazit muže, snížit jim ego nebo cokoli podobného.
Článek je převzatý z blogu wendy-chamberlain.blog.cz.

Je to jen článek k jejich zdokonalení a možná i pobavení. Berte to prosím s rezervou. A samozřejmě, každá žena má jiný styl, ne vždy to tak musí být.

Dbejte o sebe.

Milujeme to, i když tvrdíme, že chlap má vypadat jako chlap. Líbí se nám, když se holíte (všude, jen ne na nohou!), když máte úsměv samou perličku a svěží dech. Nějaká lehká vůně taky neuškodí a výběr je opravdu velký. Voňavky nebo parfémy nejsou vždy jen pro ženy!

Buďte pořádní.

Neuškodí, když nám čas od času s něčím pomůžete, ustelete si postel nebo po sobě zkontrolujete záchod. Dobře, to nejen čas od času, ale vždycky (:D). Ovšem, že žena má být ta, co uklidí, uvaří apod., ale přeci jen, nejsme služky!

Chovejte se jako gentlemani.

Já chápu, že to není zrovna zábavný (nebo spíš šetrný) za nás něco pořád platit. Ale jednou za nějakou dobu se snad nic nestane, nebo jo? Pozvat nás na zmrzlinu, kafe, zaplatit večeři? A co takhle podržet nám dveře? Nebo místo vášnivého osahávání na veřejnosti - pusu na tvář? Ne každý musí vědět, jak vážný vztah to je.

Vztahy v rodině

Jo, někdy ty naše maminky jsou fakt hrozný. Stále se jim něco nelíbí, nebo se naopak nelíbí něco vám? Ale přeci jen jsou to naše matky a my na ně nedáme dopustit. To samé i u ostatních členů rodiny. Mít dobré vztahy je základ.

Dejte nám prostor

To, že si chceme vyrazit s kamarádem nebo kamarádkou do města, ještě neznamená, že na vás nemáme vůbec čas a jste nám lhostejní. U mě je tohle opravdu problém, protože většinu mých přátel tvoří kluci, takže ne vždy se těm žárlivým scénkám vyhnu. Proto vám radím, alespoň to nedávejte najevo.

Upřímně, dalo by se toho napsat asi ještě spousta, ale do základu by vám tohle mohlo stačit. Přeji hodně štěstí a těším se na vaše komentáře.

Žádné komentáře: