pátek 19. června 2015

Jak jí to nejlépe udělat jazykem

Orální sex. To je pro mnoho lidí fantastická věc. Jaké pozice jsou však nejlepší, abyste dosáhli toho, že jí vylížete do extáze?
Jazykem můžete holku dostat na vrchol dřív, než jen svým penisem. Jazyk totiž může dráždit klitoris i poševní vchod, který je velmi citlivý. Jen dva prstíčky pak strčíte a už můžete jít, protože všechna „práce“ je hotová. Ale jak na to? Co jsou nejlepší polohy dle Kámasútry? Kde si nezničíte krk? Jak na ní nejlépe dosáhnete?

69
Tradiční a nejznámější poloha pro orální sex. Výhodou při ní je to, že se uspokojujete navzájem. Jazyk je přesně na tom místě, kde má být. Jenže máte trochu problém s těmi prsty v pochvě. Přece jen je to trochu z ruky. Zkuste si vypomoct nějakou její sexuální hračkou? Nemáte ji? Tak je to tip na další dárek k narozeninám či Vánocům.

Orální sex

Gynekolog
Amatérská gynekologie je super věc. Vrhnete se na ženskou, položíte jí na stůl, rozevřete jí nohy, vezmete si židli a posadíte se k ní. Možná chvíli bude trochu překvapená, ale vzhledem k tomu, že budete mít přístup naprosto dokonalý, za chvíli bude myslet na jiné věci. Pro chlapa je tu výhoda v tom, že ho nebude bolet za krkem.

Vemte nohy na ramena
S „velrybou“ tohle asi neuděláte. Tady to chce trochu drobnější partnerku. Vezmete totiž její stehna na svoje ramena a zadeček jí podeberete rukama a přizvednete. Žena pak leží mírně hlavou dolů a vám nevyskočí krční páteř. Navíc máte přístup i k análnímu otvoru. Ale to je už jiná lekce.

TŘI TIPY
Při poloze 69 můžete být buď nad sebou, nebo ležet na boku. Druhá verze je pohodlnější a o kousek lepší. Oba v páru se totiž mohou pohybovat, protože nikdo není zapřený o kolena a lokty.
Zkuste zastavit před jejím vrcholem. Laskejte jí chvíli po vnitřní straně stehen, na bříšku... Pak pokračujte. Když to uděláte dvakrát – třikrát, bude na vás řvát, abyste jí nemučili.
Čistota je základ. Vylízat holku je přece jen o něco chutnější, když je umytá.

Žádné komentáře: