neděle 17. května 2015

Žádost o ruku, která vás rozbrečí! Před třemi roky ji našel 32× pobodanou expřítelem a zachránil jí život. Řekne mu ano?


Neuvěřitelný příběh kombinující pohádku s hororem si prožila Melissa Dohme. V lednu roku 2012 ji 32x pobodal její přítel a ona si byla jista, že zemře. Pomoc přivolaných lékařů byla ale neuvěřitelná a mladé Američance se po těžkém boji podařilo přežít.

Povedlo se to hlavně díky jednomu muži. Cameron Hill byl prvním na místě a viděl všechny bodné rány na krku a obličeji. Později vypověděl, že to byl ten nejhorší pohled za 17 let služby. Záchranář se ale nezalekl a udělal vše, co bylo v jeho silách.
Po převozu do nemocnice utrpěla Američanka infarkt, čtyřikrát prožila klinickou smrt a doktoři nevěděli, zda bude ještě někdy chodit či mluvit. Zázračně se ale uzdravila.
Devět měsíců po útoku se znovu setkali. Melissa promlouvala k davu v místním kostelea Cameron si ji přišel poslechnout. Od té doby vytvořili nerozlučnou dvojici.
Jejich vztah přetrval, a když měla mladá žena slavnostně hodit baseballovým míčkemprvní nadhoz, Cameron ji přede všemi překvapil žádostí o ruku.
Melissa neváhala ani vteřinu.

Žádné komentáře: