EXTRA HRAČKA JE TU!
Nová erotická hračka sklízí ovace, neboť může vyvolat několik vyvrcholení v relativně krátkém čase. Jak se jmenuje a kolik stojí?
„Spíme spolu tak dvakrát třikrát týdně. Myslím, že si navzájem dobře vyhovíme a v posteli to i po třech letech, co jsme spolu, klape,“ vypráví devětadvacetiletá Zdena, která s přítelem plánuje svatbu. Háček je v tom, že neví, jestli se mu má svěřit s jedním velkým tajemstvím.

Na Patricii nemáš, lásko!

„Miluji ho, akorát přemýšlím, jestli je v pořádku, když při sexu myslím na ženy. Nikdy by mě nenapadlo, že je to divné, ale nedávno jsem se v opilosti prořekla před sestrou a ta mě má za blázna. Prý to není normální a měla bych se zamyslet nad tím, jestli se vůbec mám vdávat – za muže,“ krčí rameny Zdena, kterou trochu znejistělo hlavně to, že pokud si při milování se snoubencem nevybaví ženu, kterou dokonce pojmenovala Patricie, nemá orgasmus.
„Jsem snad lesba?“ pokládá otázku a přiznává, že se cítí trapně dokonce i sama před sebou. Nemusí. Místo toho by třeba mohla založit spolek, kterému by předsedala. Není totiž jediná, která tohle řeší.

Normální sexuální zážitek?

Podle sexuologa Zlatko Pastora je přemýšlení o sexu s jinou ženou poměrně časté. Ženy v takových iluzích hledají něhu, cit nebo změnu. Zavřou oči a vybaví si, že je nějaká brunetka, blondýnka nebo zrzka uspokojuje tak, jako by to dělaly ony samy.
Nebo se naopak stylizují do podoby aktivnější milenky a touží po tom, aby svoji snovou milostnou „kořist“ mohly uspokojit. Divné? Chlípné? Přitažené za vlasy? Pro někoho možná, ale i další experti tuhle „ženskou postelovou berličku“ naprosto chápou.
Myslíte na ženu, když máte sex s mužem? Nemusíte mít problém v sexuálních preferencích!; ProfimediaFOTO: PROFIMEDIAMyslíte na ženu, když máte sex s mužem? Nemusíte mít problém v sexuálních preferencích!

Svět není jen černobílý

I sexuoložka a psycholožka z Kalifornie Emily Morse tvrdí, že představy či fantazírování o ženách nemusí nutně zvěstovat lesbické sklony, jak se většina samotných „hříšnic“ obává.
„Ve většině případů to ženám pomáhá k tomu, aby se naladily na milování s partnerem. A vlastně proč ne? Skutečnost je taková, že velké procento lidí se nachází kdesi mezi homosexuální a heterosexuální orientací,“ popisuje odbornice na svém blogu a odvolává se na výzkum Afreda Kinseyho.
KONDOMOVÉ DESATERO
Prázdniny se pomalu blíží, takže je nejvyšší čas na oprášení základních zásad.Znáte bezpečnostní kondomové desatero, které ochrání vaše tělo i duši?
Ten potvrdil, že sexuální preference není tak jednoduchá a přímočará, a rozdělil sexuální touhu a sklony do různých kategorií. Čísla od jedné do šesti představují variabilní sexuální orientace lidí.
  • 0 - výhradně heterosexuální
  • 1 - převážně heterosexuální
  • 2 - většinou heterosexuální
  • 3 - bisexuální, stejně jako heterosexuální a homosexuální
  • 4 - většinou homosexuální
  • 5 - převážně homosexuální
  • 6 - výhradně homosexuální
Muži jsou rádi těmi nenahraditelnými původci vašeho blaha. Je zbytečné brát jim iluze; ProfimediaFOTO: PROFIMEDIAMuži jsou rádi těmi nenahraditelnými původci vašeho blaha. Je zbytečné brát jim iluze

Tabulkové případy

Čtenářka Zdena dle svých slov donedávna patřila do kolonky „výhradně heterosexuální“ nebo „většinou heterosexuální“. Teď už si tak jistá není. Alfred Kinsey by pokrčil rameny a odvětil, že lidská sexualita není vytesaná do kamene, tak ať si z toho nic nedělá. A sexuoložka Emily Morse? Ta radí každé ženě, které se něco podobného přihodí, ať přijme fakt, že tyhle úžasné fantazie zlepšují sexuální život a jsou spíš radostí než starostí.
Poradna sexuální intimity
„Neřešte nepříjemné pocity. Budete mít větší prostor, aby se váš sexuální život prohloubil,“ dodává odbornice. Akorát, je tu ještě jedna věc… Říkat, nebo neříkat partnerovi o tom, že co se týče orgasmu, „nejede“ v tom jako jediný?
Další známý sexuolog, tentokrát Petr Weiss, doporučuje mlčení. Podle něj v případě mužů málokterý unese tu představu, že on sám není pro svou ženu tím nejvíce vzrušujícím sexuálním objektem. Čili, „jiné“ ženy v posteli ano, ale do světa to netrubte, neboť by vám to mohlo přitížit. Partner by se mohl dožadovat i realizace této představy. Máte na ni odvahu?
  1. Sexy košilka

    Koupíte ZDE za 841 Kč
  2. Svůdný komplet

    Koupíte ZDE za 539 Kč
  3. Erotický komplet

    Koupíte ZDE za 949 Kč
K sexuálním představám se hodí sexy prádlo. Možná vám pomůže vaše představy proměnit v realitu; Archiv firemFOTO: ARCHIV FIREMK sexuálním představám se hodí sexy prádlo. Možná vám pomůže vaše představy proměnit v realitu