úterý 7. dubna 2015

Návod: První pohlavní styk

Dobrý den, ráda bych zde provedla osvětu pro lidi, co by chtěli zažít s pohlavním stykem.

S mužem nebo ženou již žijete nějakou dobu a rádi byste zkusili jaké to je se dotknout pohlavími. Při svatbě jste si slíbili, že spolu budete v dobrém i ve zlém a teď nadešel čas otestovat to zlé.
Ne každému se pohlavní styk zamlouvá. Často se při veliké nervozitě může přihodit, že žena nechtěně uskřípne muže a nemohou se rozdělit. Proto mějte po ruce nápoj s obsahem magnésia. Ten dokáže divy a pochvu v křeči uvolní. Zvláště muži mohou mít problém se trefit a občas se může stát, že si myslí, že je již v pochvě, ale ve skutečnosti jezdí penisem v okolí podbřišku či jinde poblíž. V takovém případě muži taktně naznačte, že jeho penis se nenachází na správném místě a opatrně jej naveďte. Nejlepší polohou je tzv. poloha po micionářsku. Žena leží na zádech, nohy má rozkročené v úhlu plus mínus 180 stupňů a muž je mezi stehny, kde provádí kopulaci penisem. Místnost, kde ke styku dochází může být vybavena zrcadlem. To, zejména muži, může pomoci se lépe trefit a žena si jej může při styku prohlížet. Obvykle tomu tak není, ale může se stát, že má žena dlouho chvíli, protože muž se nemůže vysemenit. I v takovém případě pomůže zmíněné zrcadlo. Zabavíte se pohledem po místnosti a styk uteče jako voda. Jistě vás napadne, co si vzít na sebe. Někteří lidé jsou raději bez oděvu. V takovém případě doporučujeme mít oděv alespoň po ruce, pro případ, že by matka či jiný rodiný příslušník vešel do pokoje. Pak je nasnadě se rychle obléci. Nejlepším řešením je zůstat oblečený a pouze vyjmout určité partie. Žena odhrne kalhotky, muž stáhne trenýrky a při možné intervenci rodinného příslušníka ja nasnadě předstírat četbu, smítko v oku, věštbu z dlaně atd. dle vašeho zaměření.
Při samotném aktu se muž pohybuje v pánvi, vy ležíte a dýcháte. Obvykle po čase ne delším než pár minut se muž jemně zachvěje a vyloudí z útrob zvuk na znamení insemincace. Tím je váš první styk u konce. Nejedná se však o tu nejtěžší část. Ta přijde až s výchovou narozeného potomka. Ale o tom jindy.

Jsme si vědomy, že první pohlavní styk není nic jednoduchého a tento text má za úkol vás na něj připravit. Pokud máte dotazy, tak neváhejte použít formulář přidávání příspěvku pod článkem. Ráda případné dotazy zodpovím.

S pozdravem,
Olina

Žádné komentáře: