úterý 7. dubna 2015

Návod, jak na první sex

Článků o seznamování prozatím bylo dost. Pojďme si konečně říct, jak všechno úspěšně dotáhnout k sexu.

Abyste došli tak daleko, musíte ženu v první řadě přitahovat. To zajistí vaše charisma, vzhled, sebevědomí a tak dál – k tomu se vyjadřujeme neustále. Pokud nejde o opilý sex na jednu noc někde v klubu, chce to takévybudovat trochu důvěry, pocitu, že se znáte
Pak už jen vytvořte vhodné podmínky – zajistěte pohodlné prostředí někde v soukromí a začněte pomalu stupňovat své doteky.
Opřete ji třeba o zeď a začněte líbat, na rty a na krk. Hrajte si s jejíma rukama, hlaďte ji po těle… Pomalu se můžete začít dotýkat jejího zadku a prs, nejdříve přes oblečení a pak i pod ním… Čím postupnější, tím jistější postup, zvlášť jedná-li se o váš první sex. Kam se teď dostanete jednou, nebude už problém dostat se příště znova.
Když se začne bránit, vraťte se zpět a po chvíli to zopakujte. K ničemu jí nenuťte, už vůbec ne slovně. Nejste tím, který by od ní něco potřeboval… Spíš jí pomalu, neodvratně vzrušte tak, aby nemohla odolat.
Holka: Tohle bychom neměli
Vy: Já vím (a pokračujte dál)
Je normální, když žena trochu odolává. Ale je tu s vámi sama a tak si můžete být jistí, že zájem má. Možná jennechce být za děvku, zvlášť když jde teprve o první nebo druhé rande, nebo není příliš zkušená. Vezměte tedy zodpovědnost na sebe. Ať už je to doopravdy jakkoli, i kdyby vás sama začala líbat a odtáhla někam do houští, zbavte jí jakýchkoli pocitů viny.
Každopádně směle pokračujte dál, klidně už jí zbavte trička. Přibližujte se jejím kalhotkám a sledujte, jak reaguje. Tak blízko u ní snadno vycítíte veškeré napětí. Můžete jí schválně trochu potrápit, hladit jí po vnitřní straně stehen a všude kolem, jen ne tam, kde by nejvíc chtěla, až už nebude nemoct odolat.
Pak konečně použijte prsty nebo jazyk a zbavte jí posledních zbytků nejistoty – dnes se s vámi vyspí :)

Žádné komentáře: