„V sobotu před dvaadvacátou hodinou na silnici II. třídy mezi obcemi Dubicko a Hrabová na Zábřežsku došlo k vážné dopravní nehodě. Doposud nezjištěný řidič jel s vozidlem VW Golf od obce Dubicko a nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem. Po projetí pravotočivé zatáčky s vozidlem dostal smyk, který nezvládl, vyjel mimo silnici, kde narazil do dvou vzrostlých stromů,“ popsal mluvčí Krajského ředitelství policie ČR Olomouckého kraje Josef Bednařík.
FOTO: Policie ČR
„Při nehodě se nacházely ve vozidle tři osoby, a to muži ve věku 19, 20 a 36 let všichni ze Šumperska. Dva mladíci ve věku 19 a 20 let svým zraněním na místě podlehli. Šestatřicetiletý muž byl s těžkým zraněním ve vážném stavu převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci,“ řekl Bednařík.
FOTO: Policie ČR
Situace po nehodě a stav vraku vozidla policistů zatím neumožnil upřesnit rozmístění osob ve vozidle v době nehody. „Určení řidiče je v současné době předmětem šetření, jakožto i ostatní okolnosti dopravní nehody. U zraněného muže byl nařízen odběr krve, u zemřelých bude provedena soudní pitva,“ dodal Bednařík.