čtvrtek 5. března 2015

Češka zabila lva a medvěda a napsala: Teď jsem je i snědla!

Michaela Fialová se baví zabíjením exotických zvířat, pak se s nimi fotí a snímky provokuje na facebooku. Teď přidala fotky, na kterých zabitá zvířata jí.
Michaela Fialová je na pohled taková jemná křehká dívka z Litoměřic. Když ale vezme do ruky pušku, bojí se jí žirafy, medvědi i lvi. Míša totiž miluje lov a střílí po všem, co se hýbe.


Tísíce lidí už na internetu podepsaly petici, aby někdo krásné Češce zakázal cestovat do Afriky. Ta se ale jen směje a na facebook v úterý dala další fotku, zastřelenou žirafu. A aby toho nebylo málo, pochlubila se také snímky, na kterých smaží maso z vlastnoručně zabitého lva a medvěda.
"Já maso v buši nenechávám. Jsou dva hlavní důvody k lovu. Kromě masa jsou to benefity za lov. Peníze pomáhají místním lidem a mají prokazatelný vliv na růst populace zvířat," vzkázala na svém facebooku s tím, že má masa zabitých zvířat plný mrazák. Jestli tam nacpala i tu ubohou žirafu, se nezmínila.


"Já jsem rozmazlenej spratek, co vaří a papá jen to nejlepší - tedy vlastnoručně ulovená zvířátka, tentokrát lvíčka a medvídka .... Doufám, že kamarádům chutnalo," napsala na facebooku k fotkám, na kterých se tím přiznala, že jí kočky. Fotky pořídila v rámci natáčení dokumentu pro zahraniční produkci, film hodlá brzy zveřejnit.


Žádné komentáře: