neděle 29. března 2015

Jak mít dobrý sex? Rady od zkušených mužů


Sex. Ilustrační foto
aktualizováno 29.05.2010, 00:47 | doma.cz / kap
Když chcete něco dělat dobře, zeptejte se těch, kdo to umějí. Až už obkládáte koupelnu, nebo plánujete noc vášně.
Tipů na dobrý sex se bezpočet. Redaktoři zpravodajství Fox News se rozhodli nechat si poradit od "mužů z praxe": ptali se lidí, kteří mají nepopiratelné zkušenosti. Vybrali potom sedm nejlepších doporučení.

Andy L., kouč v oblasti zdraví a wellness

Pokud opravdu chcete mít dobrý sex, musíte si mysl naladit k jednomu cíli: abyste probudili sexuálního dravce v partnerce. Představte si sebe v její kůži a přemýšlejte, co byste chtěli, aby partner dělal vám.

Justin Y., pracovník v PR

Čtěte Cosmopolitan. Nebo ho dokonce čtěte s partnerkou. Některé z tipů a triků v tomto časopise měly obrovský dopad na náš intimní život a na naši schopnost potěšit toho druhého způsobem, které jsme dřív neznali. Plus, pokud zkusíte něco nového, abyste partnerku potěšili, a ona se zeptá, jak jste se to naučili, udělá na ni dojem, když řeknete, že jste četli Cosmopolitan!

ČTĚTE TAKÉ:

Tony Y., fitness fanatik

Nejenže je víc sexy "dělat to" s člověkem, který je v kondici, ale je o i zábavnější. Síla a výdrž zlepšují výkon a uspokojení obou partnerů. Sex trvá déle a orgasmy jsou intenzivnější. Jistě jste slyšeli o párech, které vydrží celou noc; to je ono! Přidejte se k nim.

Noah S., expert na vztahy

Dýchejte na ni. Moje přítelkyně je úplně bez sebe, když dělám tohle: Partnerka leží na břiše. Dejte obličej a rty jen kousek nad její nahá záda. Nadechněte se, vydechněte. Ať cítí váš dech na svojí kůži. Pomalu prozkoumejte její tělo jen tím, že na něj budete dýchat. Jemně ji laskejte svým dechem. Než se otočí na záda, úplně roztaje.

Doktor Dennis N., šéf firmy

Kluci sexuálně fungují úplně jinak než holky. Kluci jsou jako vypínače, které přejdou rovnou od vypnuto k zapnuto. Ženy jsou spíš jako konvice vody na sporáku, které se pomalu blíží k varu. Proto je tak důležité věnovat čas tomu, aby se věci rozvinuly. Začněte u vchodových dveří (když vyzvedáváte ženu na schůzku) vhodným polibkem: silným, vášnivým a slibujícím něco víc – jako byste pustili plyn, dokud plamen nezhasne. Taky musíte dbát na to, aby celým rande prostupovaly malé "náznaky" – mířící až ke dveřím do ložnice. Když tady projevíte trochu iniciativy, bude připravená, ještě než si sundá první botu.
 
Ian Kerner, poradce ve věcech sexu a vztahů

Přepněte její vypínač na zapnuto: podle výzkumů je klíčem k tomu, abyste ženu dostali do orgasmické extáze, hluboký pocit uvolnění a naopak žádná úzkost. Části ženského mozku, které odpovídají za strach, úzkost a emoce zpomalují tím víc, čím je žena vzrušenější, čímž vzniká stav transu podobný orgasmu. Různými způsoby, od mytí nádobí a trochy "pečující předehry" po masáž celého těla, pomozte ženě stimulovat její největší pohlavní orgán: mozek.

Martin H., konzultant společenských médií

Tip pro dvojice, které spolu bydlí - nedávejte si do ložnice televizi. Jeden komik definoval střední věk jako období, kdy se rozhodujete mezi sexem a Právem a pořádkem (u nás to byl South Park). Televize a další "rozptylovadla" by měly být z ložnice vykázány.
Pokud některá sexuální poloha teoreticky zaujme jednoho nebo oba partnery, ale v praxi to příliš nefunguje, zkuste použít pár polštářů. Malá změna úhlu může věci vyřešit. Vyzkoušet si "to" na nábytku o různé výšce může také přinést příjemná překvapení.

Žádné komentáře: