pátek 30. ledna 2015

POLÍZANICE! Zeptali jsme se žen, jak správně lízat. K čemu jsme došli?

Zeptali jsme se na to čtyř žen, ale dvakrát moudří z toho nejsme. Každá to totiž chce jinak. Ale co - zmrzliny jsou taky stovky druhů a každý ma nejraději tu svou...
Nejhorší jsou takoví ti urputní lízači, cosi můj rozkrok pletou s nanukem nebo s ústřicí. Dělají „ssssrrrk!!!" a tlačí jazykem, takže to bolí. Základem kvalitní ližby totiž je, aby byl muž hodně jemný. A taky musí být oholený, aby mě neškrabal vousama, což bolí.  Jana (21)
Mně nestačí jen lízat, potřebuju tam ještě strčit prst. Ale jen do přední dírky, a navíc ještě musí mít velmi specifický směr. Mačkat nahoru! Když se dá obráceně, nefunguje to. A nesmí s ním kvrdlat dovnitř a ven, ale jen jemně hýbat uvnitř.  Kateřina (23)
Důležité je, aby kluk při lízání neměnil rytmus. Prostě když nějak začne, měl by tak i pokračovat. Pokud zpomalí, nebo naopak zrychlí, rozhodí mě to, ztratím koncentraci. Vibrátory fungujou proto, že jedou pořád na stejný frekvenci. Mužské jazyky by se od nich měly poučit! Tereza (23)
Já zažila lízání na pračce, na kuchyňský lince nebo třeba na takovým tom nafukovacím míči na cvičení. Ale nemám to ráda venku, protože na to potřebuju klid. Kateřina (23) 
Přes krámy? Když mám tampon, je to v klidu, prostě jen čouhá šňůrka. Ale s vložkou bych do toho nešla, to už mi připadá nechutný. Vždyť by partner vypadal jako upír! Tereza (23) 
Lízání je občas lepší než samotný sex. A taky je intimnější a důvěrnější, protože se mu člověk musí víc věnovat, a navíc vidí každý kousek kundičky. Není to, jako když mi ho tam chlap zezadu foukne a jede jen dovnitř a ven.  Adéla (22) 
lizani1
Nejlepší technika je rozevřít pysky prsty a lízat je odspodu nahoru jako zmrzlinu. Plus kroužit jazykem kolem vstupu do pochvy a občas jím i zajet dovnitř. Ideální ale je, pokud špičkou jazyka pracuje na klitorisu a přitom mě jedním prstem hladí uvnitř.  Adéla (22)
Když kluk neumí lízat, ať se prostě zeptá, jak bych to chtěla. Mě taky nikdo neučil kouřit a musela jsem zkoušet a ptát se.  Adéla (22)
Poprvé jsem to zažila asi v devatenácti v autě někde v polích. Když jsem se udělala, nejdřív jsem myslela, že jsem se počurala. Byl to totiž úplně stejný pocit - příjemné teplo a úleva... Kateřina (23)
Chodila jsem s klukem, který jel monotónně jako králíček Duracell. Prostě jeden pohyb jazykem pořád dokola, jako kdyby měl v puse motorek.  Kateřina (23)
Mě kluk poprvé vylízal v ložnici, kde spala ještě kámoška. Nemohli jsme si to prostě rozdat normálně, abychom ji neprobudili.  Adéla (22)
Nejhorší je, když toho muž těsně před mým orgasmem nechá. Jednou jsem takhle křičela: „Co děláš, vole?! Lízej! Lízej!" Byla jsem úplně nepříčetná.  Kateřina (23) 
Lízání místo sexu je o.k., je to prostě něco jinýho. Jen si tak ležím a užívám si.  Jana (21)
Jeden chlápek mě schválně kousnul do klitorisu. To byla bolest! Zařvala jsem, třískla jsem ho a kopla... A rozešla se sním. Adéla (22)
Vzrušuje mě, když chlap lízání těsně před mým orgasmem nechá, a za chvíli zase začne. Rozkoš se pak totiž hromadí, až nakonec vybuchne. A taky se mi na tom líbí, že nade mnou má chlap moc.  Jana (21)
Lízaní je něco jiného než klasický sex. Nedá se to srovnávat, prostě odlišný zážitek. Zažila jsem sexy, které byly jen šuk, a moc mě to nebralo. A taky jsem zažila jen lízání, kde na klácení nedošlo, a to bylo tak skvělý, že mi nepřišlo, že něco chybí.  Tereza (23)
Vepředu je to fajn, ale zadeček bych si teda lízat nenechala, ani kdybych byla umytá. Je to takový divný...  Jana (21) 
Většina kluků nemá trpělivost. Pět minut nestačí, potřebuju někdy i hodinu. Přítel vydrží, což oceňuju - musejí ho bolet panty. Když si představím, že bych mu ho měla hodinu kouřit... Kateřina (23)
Lízání není plnohodnotná náhražka sexu, ale jen předehra. Já v sobě prostě to péro stejně potřebuju cítit.  Kateřina (23)
lizac_landakNedávno zesnulý herec Pavel Landovský, velmi blízký přítel Václava Havla, jemuž se před listopadem 1989 mezi disidentkami přezdívalo Venca Lízač. O zemřelých jen v dobrém!
Jak se to má kluk naučit? Základ by mu měli říct kamarádi, ale zbytek ho klidně doučím. Každá holka to navíc potřebuje jinak, takže předchozí lízací zkušenosti jsou nepřenosné.  Adéla (22)
Jestli se předtím má žena umýt? Určitě, aby neměla nepříjemný pocit, že je cítit. Zvlášť třeba na cyklovýletě v letním pařáku nebo v horách čtyři dny bez sprchy. Ale pokud je to fakt vášnivý, jde to nakonec i bez mytí.  Jana (21) 
Přijde mi divný, když mě kluk neyylíže hned napoprvé. Říkám si: „Copak se mě štítí? Připadám mu odporná, nebo co? A udělá to teda aspoň příště?" Nemohla bych totiž chodit s klukem, který nikdy nelíže.  Tereza (23)
Kluci se liší technikama - žádnej nelíže stejně. Jeden se do mě hrozně opírá neoholenou bradou, která škrábe jako šmirglpapír, další zase používá prsty v zadečku... Tereza (23)
Lízat shora dolů, do stran, nebo dokola? To je jedno, hlavně aby to šlo přes střed klitorisu. Pokud krouží kolem něj, je tok ničemu.  Jana (21) 
Lízání při menstruaci? Proč ne, když je vše dobře utěsněno? Adéla (22)
Na klukovi musí být vidět, že ho lízání baví, protože pokud ne, nebaví to ani mě. A některé kluky to nebaví, dělají to jen kvůli mně. Ale nejhorší jsou principiální nelízači. Že prý je to nehygenické... Sobci! Po mně by chtěli, abych je kouřila, a sami nemají ani tolik slušnosti, aby mi to oplatili? To je prostě nefér. Většina jsou naštěstí lízači, kteří se v tom vyžívají.  Kateřina (23)
Pokud to kluk umí, stačí mi pět minut lízání, a udělám se. Ale nesmím s ním být rozhádaná nebo vystresovaná z práce, jinak to psychika zabrzdí.  Jana (21)

K dokonalosti dovedly lízání kočky. Hladina vody či mléka jim přilne k jazyku, a jak jím kočky rychle kmitají vpřed a vzhůru, v důsledku povrchového napětí se vytvoří vodní sloupec, který se pohyby jazyka zvětšuje a zvedá. Těsně předtím, než by gravitace sloupec kapaliny přetrhla, kočka zavře tlamičku a kapalinu polkne. Kouzlo prostě tkví v tom, že má kočka přesně načasovaný okamžik, kdy zatáhne jazyk a zavře tlamičku. Toto video je zde však zejména jako inspirace, jak s chutí přistupovat k lízání, sání i dalším orálním radovánkám. 
Poprvé jsem si říkala: „Proboha, co chce jako dělat?! Vždyť je to nechutný - tamtudy se přece čurá!" Ale teď už bez toho nemůžu být. Adéla (22)
Lízat spíš klitoris, nebo poševní vchod? Může to střídat, ale klitoris je základ. Jana (21)
Jeden kluk mi lízal i zadeček. Nebylo to nepříjemný, ale spíš to jen tak lechtalo a já se musela začít smát. Zážitek to byl asi spíš pro něj. Kateřina (23)
Táhnete se přes celé město za přítelkyní, jen abyste si hezky zalízali? Podobně to v zimě dělá i srnčí zvěř ve větších městech a vesnicích na Vsetínsku. „Například v Ratiboři přichází v zimě srnčí až do centra. Zvířata totiž lízají sůl na posypaných cestách," řekl novinářům předseda myslivecké rady Okresního mysliveckého spolku Vsetín Michal Zubíček.

Žádné komentáře: