sobota 31. ledna 2015

20 tipů, jak a kde se s ní dobře rozejít


Pohřební rozchod SLZY JÍ SLUŠÍ 
Počkejte, až umře někdo blízký, a vypravte se s přítelkyní na pohřeb. Při posledním rozloučení jí sdělte, že s ní nadobro končíte. Její pláč nebude ve všeobecném zármutku nijak nápadný ani rušivý. A ona vám nebude moci nadávat, nechce-li být za nevychovanou buranku. 
Vojenský rozchod
ZAVELTE! 
„ROZCHOD!" Důmyslnější varianta: Vyzvěte ji, že jestli spolu chodíte, ať udělá krok dopředu. Jakmile vykročí kupředu, obořte se na ni se slovy: „Kam se sereš?!" 
Golfový rozchod
POSLEDNÍ FLIGHT 
Ideálně se provede na golfovém turnaji, pokud hraje s vámi v jednom flightu (pro negolfisty: to je skupina nejvýše čtyř hráčů, kteří chodí po hřišti spolu) nebo pokud vám dělá caddyho (nosí hole nebo jde s vámi jako doprovod). Až odehraje z odpaliště jamky č. 1, rozejděte se s ní. Pokud nechce být vyloučená z turnaje nebo se ztrapnit odchodem ze hřiště, stráví s vámi další čtyři a půl hodiny. Zároveň se bude muset soustředit na hru, držet emoce na uzdě, a tedy na vás neřvat. A během hry se jí to rozleží a rozchod přijme v pohodě. 
Hotelový rozchod
SVÁ K SVÝM 
Jako dárek jí kupte pobyt v kvalitním wellness hotelu pro nezadané, tzv. singles hotelu. Jako škodolibost zkuste najít singles hotel pro gaye a lesby. 
vlak
Železniční rozchod
AŤ SI VYSTOUPÍ 
Vezměte ji na výlet vlakem, například z Ostravy do Prahy. Jí kupte lístek jen do Pardubic, ale neříkejte jí to. V Pardubicích upozorněte průvodčího, že „slečna již vystupuje"
Maloobchodní rozchod
PROCHÁZKA PO PAŘÍŽSKÉ 
Vezměte ji do nějakého luxusního obchodu, například v Praze v Pařížské. Až se jí zalíbí nějaká kabelka, šperk či kus oblečení, zeptejte se se jí: „A víš, proč ti už tohle nekoupím?"
Postupný rozchod
DODRŽUJTE FAHRPLAN! 
Sdělte jí, že se s ní rozcházíte, ale že to rozhodně nechcete provést zbrkle najednou. Namísto toho se rozejdete postupně, abyste oba měli dost času se přizpůsobit. Plán sestavte v předstihu.
Příklad plánu: Jeden měsíc se nebude dít nic, jenom omezíte frekvenci sexu. Další měsíc přidáte jeden den, kdy spolu nebudete mluvit. Dále omezíte sex zcela. Odeberete společné víkendy. Navzájem se představujete jako spolubydlící. Pomalu omezíte dobu, po kterou spolu mluvíte. Třetí měsíc si najdete každý nového partnera. Čtvrtý měsíc už byste spolu neměli bydlet. A takto pokračujte postupně dál. Do půl roku budete rozejití, a ani vám to nepřijde. 
Nesobecký rozchod
PRO JEJÍ DOBRO 
Naprostá klasika, jak nepříjemnou záležitost prodat v příjemném balení. Oznamte jí, že pro ni nejste dost dobrý, že si ji nezasloužíte, že ji nechcete brzdit v dalším rozvoji, a proto jí zcela nesobecky umožníte, aby si našla někoho pořádného. 
Filmový rozchod
KONEČNÉ ZATMĚNÍ 
Pozvete ji do multikina, ovšem v chodbě se každý vydáte do jiného sálu na jiný film. Po projekci odcházíte každý sám.
lidice 
Symbolický rozchod
LIDICE 
Vezměte ji na výlet do Lidic. Připomeňte jí utrpení obyvatel této obce v roce 1941 a tragédii odvlečených dětí, které už rodiče nikdy nespatřily. Pak se s ní rozejděte. Jste-li z Moravy, navštivte památník osady Ploština, kterou potkal podobný osud 19. dubna 1945. V Ploštině tehdy zahynulo celkem 23 mužů a 1 žena.
Stylový rozchod
PŘEDSTAVTE JÍ NOVOU 
Přesně tak. Představte jí svou novou přítelkyni a své nové představte svou starou. Varianta: Vezměte ji na své rande s jinou holkou. 
Letecký rozchod
RŮZNÉ CÍLE 
Vezměte ji na dovolenou. Akorát sobě kupte letenku do Marrákeše, jí do Dusseldorfu. Nebo do Žiliny 
Wellness rozchod
95 STUPŇŮ 
Rozejděte se s ní v sauně, páře nebo termální lázni. Bude to zdravé a velmi příjemné. 
Dopravní rozchod
ÚZKA JE BRÁNA 
Počkejte na příležitost, až na nějakém výletě narazíte na velmi úzkou lávku, něco jako z té usínací pohádky o počítání oveček. Galantně jí dejte přednost a řekněte jí: „Odtud musíme pokračovat každý sám. Stejně jako v našich budoucích životech." Varianta: Až narazíte na rozdvojení cesty, ji nasměrujte doleva a sám se vydejte doprava. Komentář bude stejný. 
Ostrý řez
NAČAPÁN
Zinscenujte situaci tak, ať vás načapá ve vaší společné posteli s jinou. Vzniklá situace bude značně zátěžová, ale z dlouhodobého hlediska jí uděláte službu. Bude vás mít za ču*áka, což odbourá její stýskání a dostředivé tendence. Pokud bude chtít přesto pokračovat ve vztahu, postupujte s ohledem na její povahu. Buďto postup opakujte až do situace, kdy u ní dojde k mentálnímu osvícení (tzn. `rozsvítí se jí`), nebo zvolte jiný z nabízených rozchodů.
techno
Metalový rozchod
TICHÉ SBOHEM
Navštivte s ní metalovou či techno akci a stoupněte si co nejblíže k reproduktorům. V průběhu ji klidným hlasem řekněte, že se s ní rozcházíte. Nejspíš vás nebude slyšet, ale to není váš problém. Vy jste se s ní rozešel a oznamovací povinnost jste splnil. 
Načasovaný rozchod
EXPIRACE 
Zeptejte sejí: „A víš, že pozítří vyprší doba platnosti našeho vztahu na dobu určitou?"
Gastronomický rozchod
POSLEDNÍ VEČERE 
Pozvěte ji na večeři do kvalitní a dražší restaurace. Objednejte spoustu chodů, hodujte, neomezujte se, nespěchejte a v klidu si vychutnávejte jídlo i hovor s vaší přítelkyní. Když se při placení číšník zeptá, zda dohromady, nebo zvlášť, řekněte: „Teď už zvlášť." Před restaurací se teď již s bývalou přítelkyní rozlučte a jděte si za svým. 
Stephensonův
NORMÁLNÍ ROZCHOD  
Normální rozchod, to je vzdálenost 1435 mm mezi vnitřními hranami železničních kolejnic. V Británii byl tento rozchod (tzv. Stephensonův) uzákoněn roku 1846 a dodnes je standardem přibližně na 60% železnic světa. Má ho u nás také metro, lanovky v Karlových Varech a v Praze na Petříně i městské tramvajové sítě. Tedy s výjimkou tratě mezi Libercem a Jabloncem, která má rozchod přesně metr. Rozchod může mít strategický význam: V 19. století státy sousedící s Brazílií budovaly v obavě před invazí koleje o jiných rozchodech. 
V oblasti bývalého Sovětského svazu se používá rozchod 1520 mm, což bohužel způsobilo značné problémy německé armádě za druhé světové války. (Navíc některé německé těžké zbraně, například tanky typu Tiger, příliš vyčnívaly z vagónů, a znemožňovaly tak souběžný provoz na dvoukolejných tratích.) V Evropě mají jiný než normální rozchod například v Portugalsku a ve Španělsku, a to 1668 mm. 
Přírodní rozchod
POŠLETE JI K VODĚ
Doslova 
ahoj

Žádné komentáře: