úterý 26. srpna 2014

SimCity Aktualizace 9

SimCity Aktualizace 9

Vánoce se nám blíží, starostové! To znamená hromady dobrého jídla, čas pro přátele a rodinu a také herní aktualizace. Dnes vydáváme
Aktualizaci 9 a je mým potěšením vám sdělit, jaké opravy a vylepšení můžete očekávat. A protože vy všichni si zasloužíte dárek za to, jací jste starostové, Maxis si pro vás všechny připravil Sadu Atrakce zdarma! Šťastné a veselé!
Sada Atrakce

Máte vánoční smutek? Vydejte se na cestu a zabavte se na jedné z těchto nových, dobře přístupných atrakcí. Sada je dostupná pro každého a obsahuje pět atrakcí. Každá atrakce přidává štěstí a zároveň má vlastnosti turistické destinace. Není potřeba stahovat žádný obsah pro aktivování této sady. Jednoduše najeďte do nabídky turismu a bude tam na vás čekat. Šiřte radost ve vašem městě po celý rok s těmito novými atrakcemi.
Vylepšení

Tato aktualizace s sebou přináší řadu vylepšení. MegaVěže z dodatku SimCity města budoucnosti fungují více efektivně a informace k jednotlivým patrům jsou jednoznačnější. Nechali jsme také přeprogramovat řidiče MagLevu a tyto vysokorychlostní vlaky se nyní budou pohybovat po svých drahách efektivněji. .

Pro plný seznam změn klikněte zde. A nezapomeňte se stavit na fóru a sdělit nám vaše postřehy!

Šťastné a veselé, starostové!

Žádné komentáře: