čtvrtek 29. května 2014

SEX „bez sexu“: Šup dovnitř a zase ven je KONEC!

Při sexu se nehýbejte aneb Erotická stimulace trochu jinak.

Sex „bez sexu“, tedy klasických pohybů? To je něco jako nový fenomén? Tak pro někoho pomalé milování, které znamená delší sex, novinkou je. Druhý ho považuje za běžnou součást života. Prý intenzivnější. Ale jak se to vlastně dělá?

Když dva leží v horizontální poloze, navíc nalepeni na sobě tak, že by mezi nimi neproklouzla ani další ruka navíc, natožpak vibrátor, je velmi pravděpodobné, že souloží. Vždyť kopulační pohyby jsou jenom jedny, akorát se hraje na to, jestli muž považuje svůj penis za beranidlo, jímž musí prorazit bránu, neboť je vychován slušně, tedy jde na to citlivě a zkušeněji.

Každopádně je fajn, když milenec se svým nástrojem umí zacházet, a ještě lépe: občas zkusí i něco jiného, mnohdy neméně zábavnějšího než pohyb šup dovnitř a zase ven“. Co?

Tak trochu jiná erotická stimulace

Některé dvojice, které při pohlavním styku nekopulují klasickým způsobem, mají co říct. Můžete hádat, co všechno se dá během jednoho sexy dostaveníčka vymyslet?!

„S manželem jsme prostě jednoho dne zjistili, že když svým penisem jen tak krouží uvnitř a tře se stydkou kostí o můj poštěváček, mám orgasmus,“ vypráví dvaatřicetiletá Vendy s tím, že přitom vlastně nedochází k souloži, která je považovaná za „obvyklou“.

Manžel nepřiráží, netlačí na pilu, jen krouží, což je hrozně fajn. Jsem moc ráda, že to vím,“ směje se Vendy, která možná patří k těm, které upřednostňují jiný druh erotické stimulace vzhledem ke své nebo partnerově anatomii. Ale to ještě nic není! Prý i prostý dech patří mezi erotické cíle!

Osvěta? Erotické dýchání!

Paul Joannides, expert na americkou výchovu mládeže, se nechává slyšet, že existují i dvojice, které po spojení setrvávají v naprostém klidu a pouze koordinují své dýchání. Jak to vypadá? Jeden se nadechuje přesně v tom okamžiku, kdy druhý vydechuje. A navzájem se u toho poslouchají! Vypadá to jako zábava na dlouhé letní večery? Možná. Když letos zase budou čtyřicítky vedra, tento druh lenivého sexu bude jediný, čeho s nohama v ledové vodě dosáhnete. Anebo jinak. Zkuste i další nekopulační hru!

Zatni a povol, zlato!

Mezi zajímavou techniku pohlavního styku bez přírazu, tedy kopulačních pohybů, patří i zatínání genitálií. K čemu je dobré? On se zase vzdá svého zajetého a oblíbeného způsobu soulože, během něhož razí pánví cestu dopředu a dozadu, a přejde k zatínání penisu, konkrétně svalových partií pánevní oblasti. Prý se v tom okamžiku průměr penisu zvětší!

Takto vytuněný klacík ústím pochvy sevře milenka, toho času náhodou poblíž, a zatne svůj klín taktéž. Poté je princip založen na tom, že jeden povolí, druhý zatne, první zatne, druhý povolí. Zkrátka střídavé zatínání.

Komu to nejde, nebo necítí žádné prima pocity, musí nejdřív vytrénovat svalstvo v pánevní oblasti, z čehož nejsou uvolněni ani muži! I oni potřebují posilovat!

Doporučuje se zatnout svaly, jako když chcete zadržet moč, a uvolnit je. Takto desetkrát za sebou každý den. A postupně interval prodlužovat až na deset vteřin! Ve výtahu, v divadle, v zácpě… Kdekoli.

No ano! Pokud pánové chtějí zkoušet sex bez přírazu, nic jiného jim nezbývá. Snad jen upustit od prvotního nápadu a vzít to zase pěkně „po starém způsobu“. Ale budou ženy vděčné?

Žádné komentáře: