čtvrtek 29. května 2014

PODVEDE VÁS? Která znamení zvěrokruhu mají věrnost v krvi?!

Věrnost? Tak to je buď silná anebo slabá stránka člověka! Charakteristika slunečních znamení a sexualita napovídají, jak na tom kdo je! Chcete vědět, jestli mu budete stačit coby jediná milenka jeho života? Stačí znát datum jeho narození!

Komu byl do vínku dán smysl pro věrnost? Kdo je naopak přelétavý? Dvanáct slunečních znamení, několik výkladů. Aby ne, vždyť všichni muži nejsou stejní!

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Je mu přáno? Zamiluje se rychle, bezhlavě a vášnivě. Ovšem stejně tak se může i odmilovat nebo zakoukat do jiné. Je-li Beran ženatý, poměr skrývá, aby netrpěla původní rodina. Aby byl věrný, musí doopravdy milovat. Jeho partnerka by jej měla neustále dráždit a provokovat, jinak zájem Berana o ni ochladne.

Býk (21. 4. až 21.5.)

Je mu přáno? Býk miluje hlavně klid, nejen proto je obyčejně věrným milencem a partnerem. Jeho partnerka má štěstí i v tom, že Býk nemá rád změny, co se soukromého života týče, takže záměrně nevyhledává další kontakty, pokud není ve vztahu opravdu a dlouhodobě nespokojený.

Blíženec (22. 5. až 21. 6.)

Je mu přáno? Blíženec nesnáší pocit svázanosti a stereotypu, často bývá náladový. Pořád si myslí, že na každém rohu na něj čeká někdo lepší a vášnivější, takže se absolutně nebrání novým románkům a známostem. Věří tomu, že si zaslouží jen to nejlepší a je celoživotním hledačem lásky.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Je mu přáno? Rak bývá věrný, ale najdou i takové exempláře, které partnerský svazek zase tak vážně neberou, čili s bezvýhradní věrností nelze počítat. Naštěstí takových „vadných kusů“ není mnoho! „Klasický“ Rak je citlivý, nepřelétavý a vzorný, když má protějšek, který mu tak říkajíc „sedí“.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Je mu přáno? Silné charisma Lva z něj činí zajímavý objekt pro jiné dámy. Co myslíte, odolá jim? Když už se ožení a vybere si tu pravou, tak ano. Pokud by se stalo, že by nevěrný přece jen někdy byl, pravděpodobně vinou chvilkové slabosti, alkoholu či impulzivity, kterou jsou Lvi pověstní.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Je mu přáno? Čistokrevný smilník není, a ani se do pletek, které přinášejí potíže, záměrně nezamotává, ovšem stoprocentní jistotu nemůžete mít nikdy a u nikoho. Ale obecně je Panáček věrný, starostlivý a přímo ukázkový partner a manžel s opravdu malou mírou rizika přelétavosti.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Je mu přáno? Vrozená váhavost sice Váhy brzdí v jednání, nicméně když se dotyčný špatně vyspí, může za sebou pálit mosty a hledá známosti v jiném rybníku. Stává se, že se muž ve Vahách vrací do minulosti a ověřuje si, zda s tou či onou neudělal chybu, když se s ní tenkrát rozešel. Vyznat se v něm je složité.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Je mu přáno? O Štírech se vykládá, že patří mezi klasické nevěrníky. Trochu pravdy na tom je, nicméně pakliže má Štír věrnou partnerku a dobré jídlo na stole, nutně nemusí být nespokojený a přelétavý. To jen pověst ho trochu předchází!

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Je mu přáno? V případě muže narozeného ve Střelci často platí jednoduchá rovnice. Má-li věrnou milenku, obvykle je věrný i on sám. Jakmile zjistí neplechu, předvede, že to, co umí jeho milá, zastane taky, a ještě přidá úroky! Při okaté přelétavosti je jasné, že vedle sebe nemá opravdovou lásku!

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Je mu přáno? Typický Kozoroh nevěrný nebývá, svoje emoce radši dusí v sobě a snaží se s nimi vypořádat, protože nechce druhé žádat o rady nebo smilování. Potíže ve vztahu určitě neřeší útěkem k jiné sukni a celkově nemá k přelétavosti sklony. Haleluja!

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Je mu přáno? S Vodnářem je těžké žít. Občas se jeví jako sobec, vyžaduje svobodu a může být i agresivní. Nikdy se v něm dostatečně nevyznáte, do svých koníčků a života si mluvit nenechá. Proto jestli má z nudy chuť vyhledat milenku, nikdo a nic ho nestaví. Taky se to od něj tak nějak i očekává…

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Je mu přáno? Věrnost muže ve znamení Ryb je trochu vrtkavá. Hodně záleží na partnerce. Když Rybáka baví, s věrností problém nemá. Ale jakmile zjistí, že přišla nuda, bez obalu a ostychu se poohlédne jinde, a ještě to dá za vinu stávající partnerce. Vždyť je to její chyba, že přišel o svoje sny!

Tak co, máte doma věrného muže? A sedí tento výklad na toho vašeho?
Autor: Nicol Králová

Žádné komentáře: