sobota 1. září 2012

Proč byste měla polykat sperma?


Mnozí muži to milují. Pokud nemáte chuť na sex, můžete ho uspokojit orálním sexem, jenže proč byste měla polykat tu hořkou bílou tekutinu, když se vám z ní občas zvedá žaludek?
Sperma je tekutina, která se dostává z mužského těla při orgasmu. Jeho barva je bílá, až lehce nažloutlá a celá tekutina bývá velmi hustá. Objem jednoho orgasmu je od 2 do 7 mililitrů ejakulátu, výsledné množství však záleží na pravidelnosti sexuálního života. V jednom výronu semene je 50 až 350 milionů spermií.

Co všechno ejakulát obsahuje?

Každý ví, že v ejakulátu plavou spermie, ale o tom, co je v něm dalšího, ví málokdo. V celém obsahu ejakulátu jsou mimo jiné i minerální látky a to v bohaté výši. Naleznete tam třeba zinek, vápník, hořčík, sodík, cukry, kreatin, bílkoviny a vitamín C. Vědci v něm dokonce nalezli i stopové množství zlata. Ejakulát je zásaditý, takže na pokožce citlivějších dam, může zanechat mírnou vyrážku. Vůbec se toho nelekejte, neznamená to, že by byl nějak špatný.

Nechutná vám? Změňte partnerův jídelníček!

Nahořklá chuť spermatu není pro všechny. Některé jí mají rády, jiným se z toho zvedá žaludek. V čem je ten problém? V jeho jídelníčku. Je prokázáno, že muži, kteří jí červené maso, pijí alkohol, kávu, kouří, jí ryby, česnek a další intenzivní pochutiny, je chuť jeho spermatu velmi hořká. Pokud chcete změnit chuť té bílé milostné tekutiny, donuťte partnera, ať sáhne po ovoci, zelenině. Doporučuje se zejména ananas, celer, či skořice, po které chutná sperma sladce. No za vyzkoušení nic nedáte!

Sperma jako elixír života?

Vědci ve spermatu našli mimo jiné i jinou látku, která se nazývá spermidin, Prý omlazuje buňky a zabraňuje jejich stárnutí až o 30%. Nejvyšší koncentraci spermidinu mají mladí muži, ale s věkem klesá. Chcete čekat, až vědci vynaleznou lék s obsahem této významné složky, nebo se o to postaráte sama už teď? Třeba se díky tomu dožijete mnohem vyššího věku!

Zvyšte kvalitu jeho spermií!

Chcete mít v budoucnu krásná a zdravá dítka? Začněte zkvalitňovat jeho spermie už nyní! Co na to? Zkuste ho přesvědčit, aby přestal kouřit a omezil alkohol. To je největší zabiják jeho spermií! Jste dobrá kuchařka? Vyměňte nezdravé pochutiny za zdravější a pokud jste opravdu šikovná, nebude mu to vadit. Ale čím ho potěšíte nejvíc a navíc dosáhnete kvalitního spermatu? Jedná se o každodenní sex. Je totiž dokázáno, že pravidelným výronem semene se jeho kvalita zvedá. Tak nad ničím nepřemýšlejte a hupsněte za ním do postele!

Zajímavosti a čísla

Zajímá vás o té bílé lepkavé tekutině i trochu faktů? Věděla jste, že průměrný muž za celý svůj život vyprodukuje 62 litrů spermatu, který ze sebe dostane 7200 orgasmů? Ejakulát se z těla dostane necelými 50km/h a přibližně jedna lžička obsahuje 7 kalorií. Víte, že spermie přežívá ve vašem těle až tři dny? Pokud si hlídáte kalendář ovulace, měla byste tento fakt brát v potaz. Poslední zajímavostí je fakt, že jedna spermie dozrává 84 dní a až 300 miliónů jich během jedné ejakulace přijde nazmar! Není toho škoda? Tak šup na to!

Žádné komentáře: