čtvrtek 21. června 2012

Orální sex: udělejte mu to tak, že už nebude chtít nikoho jiného!


Jistě jste již na toto téma přečetli mnoho různých materiálů, které přes své slibné názvy nedokázaly přijít s ničím novým. Zde ale konečně najdete praktické rady a tipy, jak poskytnout svému partnerovi rozkoš přesně tak, jak o tom vždycky snil, ale neuměl si o to říct.

Nezanedbávejte jeho erotogenní zóny

Pojďme rovnou k věci. Přestože se podle pornofilmů může zdát, že nejlepší je hned na „to" skočit, mnohem přínosnější je partnera na zážitek nejprve navnadit a pořádně nažhavit. Nenechejte proto bez povšimnutí jeho erotogenní zóny a tu nejvzrušivější si šetřete až na žhavé finále. Určitě nic nezkazíte, pokud se budete ústy věnovat jeho krku a ušním lalůčkům, bradavkám a spodní straně břicha.

Nezapomínejte také, že muži jsou vizuálně vzrušiví. Upravený vzhled, slušivé prádélko, vyzývavý makeup - to vše vám může hrát do karet, hlavně pokud v této otázce znáte jeho vkus. Neméně důležité ale je, abyste se dobře cítili i vy, váš partner potřebuje cítit, že vás tato činnost vzrušuje oba. Pokud se nestydíte, klidně mu udělejte striptýz!

Vytvořte napínavou atmosféru

Když už se konečně dostanete „tam dolů", nevrhejte se okamžitě na jeho penis jako kočka na myš, ale začněte si s ním pěkně jemně a pomalu hrát. Napínejte svého partnera, umocníte tak jeho slast. Než začnete používat svá ústa, něžně jej hlaďte a neomezujte se pouze na oblast genitálií. Například na vnitřních stranách stehen a na podbřišku se nachází veliké množství nervových zakončení, které byste neměli nechat bez povšimnutí.

Nyní je čas zapojit do hry i ústa. Můžete jej jemně lechtat jazykem a používat rty - dbejte na to, abyste je měli neustále trochu navlhčené. Dávejte mu něžné malé polibky a nezanedbávejte ani oblast varlat. Pokud si nejste jistí intenzitou, klidně se partnera ptejte, jestli máte přidat, nebo ubrat. Uvolněná konverzace o tom, co se mu líbí, jistě nebude na škodu.

Stupňujte jeho napětí

Věnujte pozornost hlavně žaludu penisu, obsahuje největší koncentraci nervových zakončení. Zlehka olizujte uzdičku a ústí močové trubice a zasypávejte je jemnými polibky. Sledujte, co se partnerovi líbí, experimentujte.
Tělo penisu si ale nezaslouží zůstat mimo hlavní dění. Udělejte ze svých rtů kroužek - jako byste chtěli vyslovit písmeno O - a navlhčete je. Takto jimi přejíždějte od kořene penisu pomalu a krouživými pohyby směrem nahoru k žaludu, kde se vždy na malý okamžik zastavte a rty jej na vteřinku obejměte. Tento pohyb několikrát zopakujte. Můžete jej také stejným směrem spirálovitě olizovat.

Velké finále

V tento moment už bude váš partner natolik rozpálený, že bude na čase přejít na vyšší úroveň dráždění, kterou je jemné sání. Dejte ale pozor, abyste nepřehnali intenzitu. Sledujte partnerovy reakce. Začněte pomalu od žaludu a postupně pojměte svými ústy co největší kus partnerovy chlouby. Pohyb zrychlujte a zvyšujte míru sání, dokud nedosáhne orgasmu.

Na co také nesmíte zapomenout

Pamatujte, že se jedná o partnerskou aktivitu a musí se vám líbit oběma. Pokud se budete do čehokoliv nutit, bude to na vás znát a můžete se snažit jak chcete, ale 100% výsledku nedosáhnete. Naopak je povoleno, ba výslovně doporučováno, nejrůznějšími způsoby dávat najevo, že se vám to také líbí, vzdycháním, slovy, nebo masturbací. Pokud se budete držet tohoto návodu, zhostíte se akce s chutí a nadšením a s cílem svého partnera maximálně potěšit, můžete se spolehnout na to, že v jeho očích nebudete mít konkurenci.

A co vy? Máte nějaké další tipy a triky, o které se chcete podělit? Zaujal vás článek? Zapojte se do diskuse.

Žádné komentáře: