neděle 16. září 2012

Jak zabránit jeho nevěře?

Proč jsou nám muži nevěrní? Často proto, že se jim ve vztahu něčeho nedostává. Nedivme se, že to něco, pak hledají jinde. Na co bychom si tedy milé dámy měly dávat pozor, aby naši partneři nehledali novou životní vzpruhu u jiných?



Dejte mu pocíti roli ochránce

Chlap potřebuje být ochránce rodu. Mít pocit, že je ten, který se o svou ženu i děti postará a to nejen finančně.  Proto není nic špatného na tom, když si nevíte rady ohledně nového připojení k internetu, připevnění poličky nebo seřízení brzd.
Vzpomeňte si, co se v muži probudí, uvidí-li stát u krajnice ženu u odstaveného auta, která zápasí s výměnou pneumatiky. Vsadím se, že práci za ni dokončí nějaký náhodný kolemjedoucí, v němž se probudí rytířský duch. Žádný muž si v takové situaci nepomyslí, že žena je nešikovná nemotora, která by neměla ani sedat za volant, když sama nezvládne základní opravy. Naopak bude rád, že se mu naskytla příležitost prokázat svoje technické znalosti a výjimečnou zručnost.
Proto neváhejte a klidně žádejte své miláčky o rady a pomoc i s lehkými opravami, které byste patrně zvládla sama. Dáte jim pocítit sílu ukrytou v jejich vlastní nenahraditelnosti. Vždyť kdo by se o vás postaral, kdyby odešel za jinou?
 

Zasmějte se spolu

Zvláště pokud spolu dva lidé delší dobu žijí, může se stát, že společných chvil, kdy je sranda, jednoduše ubývá. Starosti o domácnost nebo o děti přebíjejí dříve běžnou odlehčenou náladu, díky níž si vás zamiloval. Jenže muži i vy smích k životu potřebujete. Zkuste tedy najít chvíle, kdy se můžete znovu společně zasmát. Proč by hledal někoho jiného, když má doma partnerku, s níž je legrace, a která umí vtipem odlehčit jakýkoliv problém?
 

Sex

Já vím. Je to ohraná písnička, ale muži sex jednoduše potřebují (jako kdybychom ho my nepotřebovaly, že dámy ;-). Chápu, že na sexuální hrátky nemusí být vždy ta správná nálada, ale budete-li nechávat svého partnera škemrat o sex a jakoukoliv něžnou pozornost, dříve nebo později jej to jednoduše přestane bavit a začne hledat sexuální uspokojení v zakázaných vodách. Překvapte ho tedy raději čas od času nějakým sexuálním experimentem. Uvidíte, že se nezalekne, ale bude vášnivě experimentovat s vámi.

Dopřejte mu pozornost

Muž potřebuje cítit, že je o něj zájem. Že není na druhé případně x-té koleji za kariérou, přesčasy, dětmi, zahradou a koupí nové sedačky.
Dávejte mu pocit, že je pro vás stejně důležitý jako např. vaše děti. Odvolejte schůzku s kamarádkou i pracovní pohovor, děti dejte na víkend k babičce, vykašlete se na rodinný nákup a udělejte si čas jen a jen na něj. Dopřejte si chvíle, kdy se budete věnovat jeden druhému a kdy mu dáte znovu pocítit, že je pro vás ten nejdůležitější.
 

Chvalte ho

Je to pravda odvěká, že muži potřebují obdiv. V každém z nás (nejen v mužích) se nachází alespoň střípeček egoismu, který potřebuje být čas od času vyzdvihnut a pohlazen. Vždy se dá najít něco, zač je možné vašeho partnera nahlas obdivovat. Navíc taková náhodně pronesená pochvala před kolegy nebo kamarády umí dělat divy. Nedávno jsem při míjení party chlapů v indiánských převlecích s brky za čelenkou slyšela pronést cizího muže: „Dobře se dívej mámo, takové dlouhé péro jsi ještě neviděla.“ Ona „máma“ byla velmi inteligentní žena, která se ke svému muži přitočila, šibalsky jej poplácala po stehně a odvětila: „Já mám doma lepší.“ Měly jste vidět ta svalnatá ramena, která jejímu muži ve vteřině narostla. Ne, tenhle chlap nebude mít nějakou dobu nejmenší chuť vyhledávat obdiv u cizích žen, když pro svou ženu je i po letech soužití ten nejlepší samec pod sluncem.

Žádné komentáře: