čtvrtek 15. března 2012

Chlapi - je to tu! Penis vám zvětší injekcí!!

 Do Česka dorazila vymoženost, která vám dokáže zajistit to, co by si většina mužů s menším přirozením přála asi nejvíc.
Zvětšení objemu penisu
Jde o speciální gel Metacrill, který se používá pro kosmetické face-lifty a korekce v obličeji, ale - a to je velmi důležité - dokáže vám zvětšit objem penisu během pár minut.
Metacrill je aplikován v lokální anestezi tenkou kanylkou do podkoží penisu. Efekt je jednoznačný. Penis zvětší svůj objem a ten už takový zůstane. Množství Metacrillu, které je pro zvětšení potřeba, závisí pouze na požadované výsledné velikosti penisu.
Ke zvětšení objemu penisu o 1 cm jsou potřebné tři aplikace v dvouměsíčních intervalech. Cena za takový zákrok je 60 až 70 tisíc korun.
Důležité je, že tento speciální gel je rovnoměrně v podkoží penisu rozmístěn tak, že má penis po zákroku naprosto přirozený tvar a při jeho aplikaci nedochází k poškození cév ani tkáně v podkoží.
A nejdůležitějším je fakt, že ihned po aplikaci odcházíte a můžete se v klidu věnovat třeba své práci. "Aplikace tohoto gelu nemá vliv ani na citlivost penisu, ani na erekci. Protože Metacrill podporuje tvorbu vlastního kolagenu, zůstává penis na omak stejný," řekla nám MUDr. Ivana Němečková, která otevřela v Praze první školící aplikační centrum Metacrillu ve střední Evropě. Jediné co se po aplikaci doporučuje je sexuální abstinence po dobu čtrnácti dní a lehká masáž penisu. A to už snad zvládne každý.
To je pecka, pánové. Což?

Žádné komentáře: