středa 11. května 2016

Žena vyfotila schody do nebe! Záhadná fotka je hitem internetu

Mraky připomínají různým lidem různé obrazce - od zvířat až po nápisy. Fotka, kterou pořídila 44letá Britka, ale jasně ukazuje schody do nebe. I proto se hned začala sdílet na sociálních sítích.
Trisha Hawková zrovna odvezla svou 9letou dceru do školy v Accringtonu, když si na obloze všimla něčeho zvláštního. Okamžitě vytáhla fotoaparát a pořídila snímek mraků, které jí připomínaly schody nebo žebřík do nebe.

"Vždy u sebe nosím foťák, protože občas chodím fotit po tom, co dceru vysadím u školy. Bylo krásné ráno a slunce prosvítalo mezi mraky, takže by to byl stejně pěkný snímek. Pak jsem si ale všimla zvláštního tvaru v oblacích," uvedla 44letá žena pro britský Sun.

Mezi dvěma mraky, které tvoří "příčky", prosvítá vždy sluneční paprsek. "Vypadalo to jako nějaké stupně, takže moje první myšlenka byla 'schody do nebe'," prohlásila amatérská fotografka. A pod tímto názvem už snímek sdílí tisíce lidí na sociálních sítích.
"Musely tam být docela dlouho, stihla jsem si nachystat všechno fotografické vybavení," dodala Trisha, která fotí oblohu ráda a často. Už v minulosti se jí podařilo zachytit unikátní tvary mraků - jeden například připomínal Voldemorta.

Žádné komentáře: