pondělí 14. září 2015

Tragická dohra: „Kluk s řetízkem“ neunesl výsměchy okolí.

„Šéfe, ukradl jsem babičce řetízek…“ jste mohli slyšet ve vysílání. Pár minut před kamerou udělalo z učně Pavla Bureše diváckou hvězdu. On to ovšem neunesl a absolutně se zhroutil. Za poslední dny se prodali desítky tisíc kusů triček s jeho motivy.001


Jenže on z toho neměl vůbec žádnou radost, protože se stal velkým štvancem. Je možné, že pro lidi, kteří si koupili toto tričko to ještě bude mít dohru! Všichni o něm mluví, parodují ho a jsou proti němu pěkně ošklivý!


Jeho hlášky, které pronesl k šéfovi již navždy zůstanou v našich srdcích. Jenže Pavel to nedokázal unést. Přestal absolutně chodit do školy a začal se skrývat před okolím. Ředitel školy nyní těžce lituje, že se u nich Ano, Šéfe! vůbec někdy natáčelo.

„To, že se na naší škole natáčelo, jsem dělal pro děti, aby měly zábavu. Proto mě to, co se stalo, moc mrzí,“ řekl deníku Aha! Pavel Caitaml, ředitel Střední školy obchodu, řemesel a služeb v Ústí nad Labem.

Ředitel měl tedy pochopení, že Pavel přestal chodit do školy. Že to ovšem dopadne až takovou tragédií nikdo nečekal! „Byl z toho hodně špatný, protože si ho všichni dobírali,“ řekl Caitaml.

Podle ředitele školy by Pavel nikdy nic neukradl a chtěl být pouze zajímavý před televizními kamerami. V poslední fázi ovšem přestal navštěvovat školu i své kamarády. Celý život to byl hodný a pracovitý kluk, který vždycky přiložil ruku k dílu. Proto je nám velice líto, co se Pájovy stalo.

Na Facebooku měl stránku, na které bylo přes 30 000 fanoušků, což může být jedna z příčin, proč se stalo to, co se stalo. Je vysoce pravděpodobné, že zakladatele těchto stránek, které se mladíkovy smáli bude řešit Policie České republiky za šikanu.

Žádné komentáře: