pátek 4. září 2015

MANUÁL: Ženy očekávají půlhodinový sex, muži ale vydrží sotva 5 minut. Jak se v posteli zlepšit?

Vědci si tentokrát vzali 500 párů, u kterých zjišťovali, jak dlouho muži při sexu vydrží. Zjistili, že průměrnému muži stačí k vyvrcholení pět a půl minuty. Za předčasnou ejakulaci pak považovali všechny časy nižší než dvě minuty.

Ženy by ovšem raději měly v posteli samce, který vydrží rovných 23 minut! Což znamená, že průměrný muž zaostává o sedmnáct a půl minuty. To není zrovna dobrá zpráva, ale dá se s tím něco dělat. Podívejte se na tipy, které vám mohou pomoct prodloužit sex!
♥ ZpomalteNedupejte jak králíci. Pomalejší tempo zajistí menší stimulaci a tím i delší a vlastně lepší sex.
♥ Používejte kondomy
Využijte toho, že kondomy mohou snižovat citlivost. Vydržíte déle, a když u toho nebudete fňukat, že ten kondom nechcete, partnerka to taky ocení.
♥ Vzpomeňte si na tchyni
V kritický moment si představte něco opravdu neerotického. Třeba matematickou rovnici, vstávání do práce nebo matku vaší partnerky. Je to na vás.
♥ Zmáčkněte ho
Sevření penisu (ne zas moc brutální) před vyvrcholením může odvrátit ejakulaci. Sex tak bude trvat déle. Zmáčkněte žalud a podržte ho, dokud pocit, že se teď uděláte, nezmizí. Pak si dejte půlminutovou pauzičku a jede se dál.
♥ Masturbujte
Učený z nebe nespadl. Takže vám masturbace může pomoct, až budete střílet ostrými. Můžete u ní navíc trénovat sevření penisu a oddalování ejakulace. Když vás partnerka nenačapá, poděkuje vám.

Žádné komentáře: