středa 29. července 2015

Fanoušci Fallout zbystřete, Shelter pro Android se blíží


Fallout Shelter je mobilní hra zasazená, jak již název napovídá, do postapokaliptického světa herní legendy Fallout, o které jsme vás informovali již po jejím představení na herním veletrhu E3. Připomeňme si jen, že oproti „velkým“ titulům Fallout pro PC a konzole nebudeme v mobilním Fallout Shelter cestovat prostřednictvím naší postavy po zdevastovaném světě, ale právě naopak se zakopeme. Hlavním úkolem je zde totiž vybudovat prosperující bezpečný kryt a starat se o jeho obyvatele tím, že jim budeme opatřovat základní potřeby pro život, jakými jsou jídlo, voda a elektřina.
Fallout Shelter
Byť se jedná o Free to Play hru, která je stažitelná zdarma a následně financována prostřednictvím mikrotransakcí, placený obsah by v ní neměl hrát příliš významnou roli, a je zde přítomen spíše jako zpestření. To ostatně potvrzují i ohlasy hráčů z konkurenční platformy iOS. Kvality této hry dokazuje i fakt, že se z ní v jablečném AppStore stala jednička mezi hrami.

Jak se zdá, největším negativem této hry je fakt, že je dostupná pouze pro iOS, tedy prozatím. Vývojářské studio Bethesda totiž na svém Twitteru právě potvrdilo přesné datum, kdy si Fallout Shelter budeme moci zahrát také na zařízeních s Androidem. Pokud se tedy této novinky nemůžete dočkat, zvýrazněte si v kalendáři datum 13. srpna, v tento den má být totiž Fallout Shelter vypuštěn také prostřednictvím Google Play.

Těšíte se na příchod hry Fallout Shelter pro Android?

Žádné komentáře: