čtvrtek 28. května 2015

Špindíra Věra chtěla být jako Ewa Farna. Šokovala i v SuperStar!


Věrka z Výměny manželek není na televizních obrazovkách žádnou začátečnicí. Předtím, než se díky této reality show "proslavila" jako špindíra, kterou obtěžuje čistit si zuby, chtěla se vydat na dráhu zpěvačky. Štěstí totiž zkoušela před šesti lety v první řadě Česko Slovenské SuperStar.
Nečistí si zuby, kouří jednu cigaretu za druhou a většinu dne tráví na tabletu. Kromě toho ale disponuje taky neuvěřitelným sebevědomím a chtěla prorazit jako profesionální zpěvačku. Svůj talent se rozhodla celému národu ukázat v roce 2009 v soutěži Česko Slovenská SuperStar. 
A porotu svým výkonem skutečně ohromila. Jenže asi ne tak, jak si původně představovala. Podání písně Měls mě vůbec rád od Ewy Farne jí vyneslo čtvrté místo v soutěži o nejkratší zpěv. Před porotou zazpívala pouze první tři slova písničky, bohužel ani tak krátký text nezvládla Věrka zazpívat správně.


Tehdy jedenadvacetiletá Věra vydržela před porotou úctyhodné 2,84 vteřiny. Potom už ji nekompromisní porotci Pavol Habera a Marta Jandová vykázali ze soutěžního prostoru, aby uvolnila místo nadanějším soutěžícím.

Věřin kratičký výkon si můžete připomenout ve videu.


Žádné komentáře: