pondělí 25. května 2015

Nejlepší masturbační triky pro ženy

Masturbace. Ilustrační foto
aktualizováno 20.07.2014, 00:00 | doma.cz/kat
Co si samy neuděláte, to nemáte. Alespoň o orgasmu to platí dvojnásob.
Nebojte se svého těla. Udělejte si chvilku jen sama pro sebe. Zatáhněte závěsy, pusťte si příjemnou hudbu, můžete si nalít sklenku červeného, uvelebit se v křesle a začít si hrát. Určitě najdete způsob, který vám dělá nejlépe, případně objevit nový.

Hlazení klitorisu

Hladit se můžete ze strany na stranu, směrem nahoru i dolů. Masáž začněte na podbřišku, stehnech a postupně pohyby směřujte na bod K! Nezapomeňte na kroužení rukou, případně jemné poklepání na přirození. Pro větší vzrušení se můžete posadit třeba před zrcadlo.

Připravte partnerovi překvapení

Zapněte kameru a nechte běžet. Než se váš partner domů vrátí, připravte mu erotické video. Představujte si při tom, že vás pozorují cizí oči.

Masturbace

Dvojitý zásah

Při masturbaci se nemusíte soustředit jen na jedno místo. Uvolněte si ruce – použitím dilda, svorek na bradavky – vaše hlavní erotogenní zóny budou "obslouženy“ a vy se budete moci soustředit na vaši nejoblíbenější.

Vodní hrátky

Kdo rád neležel ve vaně. Horká voda příjemně prohřeje pokožku celého těla a zejména citlivé oblasti sliznic. Přidejte si do vody vonný olej a nechte své ruce klouzat po těle. Pokud máte raději něco razantnějšího, proud sprchy to určitě zachrání.

ČTĚTE TAKÉ:

Dejte průchod pocitům

K hlazení používejte předměty z rozdílných materiálů: kožešinu, peříčka, oleje, kůži, latex, něco drsnějšího, pokud to máte ráda. Vnímejte reakce svého těla.Vzdychejte, kdykoliv na vás přijde vlna vzrušení.

Nechte ho, ať udělá práci za vás

Jednou za čas si "TO“ nechte udělat také partnerem. Ať je vaší pomyslnou pravačkou (nebo levačkou – záleží na tom, co "od přirození“ jste). Samozřejmě nejlepší je, když tomuto předchází představení "one woman show“, kdy mu své oblíbené masturbační techniky předvedete.

Žádné komentáře: