čtvrtek 23. dubna 2015

TECHNIKA SEXU, KTEROU OVLÁDAJÍ JEN TY NEJLEPŠÍ MILENKY? POZNEJTE POMPOIR!

Každý ví, co znamená mít sex. Většinou je to o pohybech „dovnitř a ven“, které jsou tak nějak lepší, když jsou vaginální svaly zpevněné. Bohužel, tohle z nebe nepadá, je třeba přiložit vaginu k dílu a posilovat.
Mimochodem, když se řekne fitness pánevního dna, každý si představí staré známé Kegelovy cviky. Ovšem existuje i něco lepšího, co časem dokáže šokovat nic netušící milence!

Kouzla ženského klína

Jedná se o techniku nazvanou styl pompoir, která je označována za sexuální umění a dovednost. Vyžaduje výcvik a dokonalou kontrolu vaginálních svalů (dál PC svalů). Není nová, vychází ze starého a tajného hinduistického učení, jež je staré víc než 3000 let.
V arabském jazyce se mu říká kabazza nebo taky sametová rukojeť, na Dálném východě ho všichni znají jako singapurský polibek. To, že pompoir ovládaly i řecké kurtizány nebo japonské gejši, není žádným tajemstvím. Tyto ženy byly schopné nejen kontrolovat svoji vaginu, ale poskytovat svým milencům různorodou rozkoš.
Jednou penis v pochvě zažil „vlnění“, podruhé „příklepy“ a tepání, potřetí byl tak zvaně uzamčen a zafixován na místě. A ta, která chtěla, zažila super silné orgasmy. Na počkání. Chcete taky? Skvělé, ale bez instrukcí odborníků to asi nepůjde!
Posilování pánevního dna vás přivede k novým prožitkům; ProfimediaFOTO: PROFIMEDIAPosilování pánevního dna vás přivede k novým prožitkům

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

Pokud je při výcviku přítomen muž, je pasivní, čili nechá se osedlat a vyčkává, jak bude jeho milenka stimulovat penis přes svalové kontrakce, aniž by se k tomu sám nějak přičinil. Nutno dodat, že v porovnání s nácvikem Kegelových cviků se dá po zvládnutí pompoir dosáhnout silnějších kontrakcí, mačkání, tlačení, tahání a jiné manipulování s penisem. A prý je to pak při milování úžasný pocit…
Hovoří o něm hlavně Denise Costa, expertka na tuto techniku a instruktorka, která pořádá workshopy převážně v americkém Chicagu. (V přepočtu si účtuje asi 2600 korun za základní instruktáž. Poskytuje i on-line kurzy, tak jestli umíte dobře anglicky…) Nějaká tajemství, jak na to, prozradila v knize Pompoir: Manuál starých umění fitness a ovládání pánevního dna.

Pravidelnost a výdrž? Nutnost!

Základem je cvičit hodinu denně (i v těhotenství). Jako pomůcky jsou doporučené Venušiny kuličky a vibrátory, možnost cvičení s partnerem je k dispozici, ovšem není to podmínka. Hodiny této odbornice jsou obsazené převážně ženami. Kdy dotyčné zaznamenávají výsledky?
SEX PRO PRŮKOPNICE
Hra, která je tak trochu chůzí po tenkém ledě? Anální milování obráceně! Jak vyzkoušet, jestli se mu bude líbit?
„Pro některé ženy je to velmi snadné, těm dalším to trvá o trochu déle. Ale cvičení by nemělo trvat déle než pět měsíců,“ uvedla na svých stránkách s tím, že je to jako s posilovnou.
Pokud chcete získat fit tělo, mějte trpělivost. Výsledky nebudou vidět již z pondělí na úterý ani pod dohledem instruktora. Nikdy byste s ním nic tak intimního nezkusily? Pak je tu pro vás malá ochutnávka domácího nácviku, který přibližuje k výše uvedenému „vaginálnímu umění“.
Překvapte ho svými výjimečnými schopnostmi, které jej přivedou na vrchol blaha; ProfimediaFOTO: PROFIMEDIAPřekvapte ho svými výjimečnými schopnostmi, které jej přivedou na vrchol blaha
  • Vyhledejte PC svaly vložením prstu do vaginy a snažte se ho vytlačit ven. Ujistěte se, že nezapojujete stehna, hýždě nebo anální svaly.
  • PC svaly zatněte desetkrát a vydechujte při uvolnění. Začněte s dvěma sadami po deseti. Postupně vybudujte dvě sady po padesáti zatnutích za den.
  • Simulujte, že vaše pánevní dno nasává vodu do rozkroku a pak ji vytlačuje. Tentokrát zapojujte břišní svaly a opakujte pětkrát po deseti sadách.
  • Představte si, že máte v pánevní oblasti výtah. Jděte od prvního patra (zatínejte) přes druhé až do třetího. Poté se „výtahem“ vraťte dolů s mezizastávkami v každém patře. V přízemí uvolněte svaly. Začněte s jednou sadou po deseti, končete na pěti sadách po deseti opakováních.
  • Při cvičení v páru muže položte na záda a vsuňte si penis do pochvy. Cílem je stimulovat penis bez pohnutí pánve.
Přijde vám něco z toho nemožné? Pak navštivte kurzy tantry, které vám pomohou pochopit princip. A doufejte, že se i u nás v Čechách brzy objeví nějaký odborník na styl pompoir!
  1. Erotický komplet

    Koupíte ZDE za 929 Kč
  2. Luxusní košilka

    Koupíte ZDE za 679 Kč
  3. Krajkové kalhotky

    Koupíte ZDE za 259 Kč
Sveďte ho! Ještě než na něm vyzkoušíte novou techniku milování, připravte mu sexy předehru v novém spodním prádle!; Archiv firemFOTO: ARCHIV FIREMSveďte ho! Ještě než na něm vyzkoušíte novou techniku milování, připravte mu sexy předehru v novém spodním prádle!
A jak to máte vy? Cvičíte pánevního dno, nebo jeho pružnost necháváte osudu?

Žádné komentáře: