čtvrtek 23. dubna 2015

SVEĎTE JI! 6 tipů na předehru, díky kterým vám zaručeně podlehne


Čím ji zaručeně nažhavíte? Foto:
Čím ji zaručeně nažhavíte?

Mužům často připadá předehra zbytečná a nechtějí se s ní moc dlouho zdržovat. I když ženy taky občas ocení rychlovku, tak nějaký čas na rozehřátí, uvolnění a naladění na erotickou vlnu většinou potřebují. Vyzkoušejte tyhle jednoduché triky a bude vás škemrat, ať už ji víc "netrápíte" a jdete na věc!
Po tomhle začne vrnět jako kočka:
1. Sveďte ji na gauči jako na střední
Nebo kdekoliv jinde než v ložnici. Se svlékáním ale ještě počkejte a mazlete se oblečeni. Pod tričko jí rukama samozřejmě zajet můžete, ale počkejte, až to nebude moct vydržet a sama z vás začne rvát oblečení.
SVEĎTE JI! 6 tipů na předehru, díky kterým vám zaručeně podlehne - Obrázek 5 Foto:
2. Dejte jí takový polibek, ze kterého se jí podlomí kolena
Málokdo umí dobrého francouzáka, aniž by se mu z jazyka stal oslizlý plž. Zvládnete-li jí dát ale hluboký polibek, který jí dá jasně najevo, že ji chcete, roztaje vám pod rukama.
SVEĎTE JI! 6 tipů na předehru, díky kterým vám zaručeně podlehne - Obrázek 9 Foto:
3. Buďte spontánní a překvapte ji na veřejnosti
Tím nemyslíme triufmální rozevření kabátu, pod kterým budete nahý. Ale zajeďte jí rukou do klína v kině nebo ji začněte vášnivě líbat v knihovně. Pointa je ji nažhavit na místech, kde si to nemůžete hned rozdat. Po příchodu domů vás za vaši drzost určitě "potrestá" sexem už v předsíni.
SVEĎTE JI! 6 tipů na předehru, díky kterým vám zaručeně podlehne - Obrázek 2 Foto:
4. Udělejte jí masáž
Klasika, co ale funguje. Oceňte ji za to, jakou má náročnou práci, a nabídněte jí, že ji uvolníte příjemnou masáží. Snažte se ji ale neuspat a obyčejné masírování po pár dotycích převeďte na erotickou masáž.
SVEĎTE JI! 6 tipů na předehru, díky kterým vám zaručeně podlehne - Obrázek 8 Foto:
5. Líbejte ji na krku
Ženy to milují. Šíje je hlavní erotogenní zónou a pokud navíc máte srniště, kterým ji po krku lehce poškrábete, nebo ji lehce kousnete do ucha, zatmí se jí před očima.
SVEĎTE JI! 6 tipů na předehru, díky kterým vám zaručeně podlehne - Obrázek 3 Foto:
6. Nedotýkejte se jí
Trochu divné, pokud si ji chcete rozehřát, ne? Pamatujte ale, že největším sexy orgánem je mozek. Snižte hlas a začněte jí bez dotyků popisovat, co byste s ní chtěli dělat nebo co se vám na ní líbí. Chybí-li vám slova, pusťte si společně erotický film. Nechte prostor její představivosti, ale nenapínejte ji dlouho. Když už uvidíte, že vzrušením lapá po dechu, přejděte k akci.
SVEĎTE JI! 6 tipů na předehru, díky kterým vám zaručeně podlehne - Obrázek 4 Foto:
                                                                ---
Pikoška na závěr: Pořád se nemůže nažhavit? Vsaďte na afrodiziaka! Dejte si jahody v čokoládě, do večeře si přisypejte chilli papričky a nalijte jí trochu vína. Zapalte svíčky a pusťte příjemnou hudbu. Nebude mít šanci se ovládnout :-)

Žádné komentáře: