neděle 26. dubna 2015

Podmínky Partnerského programu YouTube

Následující Podmínky Partnerského programu YouTube společně s Podmínkami poskytování služeb (YouTube Terms of Service) a se Zásadami partnerského programu (YouTube Partner Program Policies) (přičemž oba dokumenty mohou být průběžně aktualizovány a jsou formou odkazu součástí těchto podmínek) se týkají vašeho zapojení do partnerského programu YouTube (Podmínky"). Prosím, důkladně se s Podmínkami seznamte. Jestliže jakékoliv části těchto Podmínek nerozumíte nebo s ní nesouhlasíte, neměli byste Obsah pro monetizaci na YouTube nahrávat.

  1. Výnosy monetizace. YouTube vás bude vyplácet tímto způsobem:
    1. Příjmy z reklamy. Společnost YouTube vám bude vyplácet 55 % z čistých příjmů uznaných společností YouTube z reklam zobrazených nebo streamovaných službou YouTube nebo autorizovanou třetí stranou na stránkách vašeho Obsahu nebo v přehrávači videí YouTube ve spojení se streamováním  vašeho Obsahu. Společnost YouTube se nezavazuje zobrazovat jakékoliv reklamy vedle vašich videí a může určit typ a formát reklam dostupných ve službě YouTube. Z důvodu srozumitelnosti si společnost YouTube si vyhrazuje právo ponechat si všechny další výnosy plynoucí ze služby YouTube, včetně všech výnosů týkajících se reklam na stránkách s výsledky vyhledávání.
    2. Výnosy z předplatného. Společnost YouTube vám bude vyplácet 55 % z celkových čistých příjmů uznaných společností YouTube z předplatitelských poplatků, které se stanoví z počtu zhlédnutí nebo trvání sledování vašeho Obsahu za měsíc v poměru k počtu zhlédnutí nebo trvání sledování veškerého obsahu příslušného nabízeného předplatného nebo jeho části (dle volby společností YouTube) za měsíc. Jestliže je váš Obsah zahrnut a zobrazován ve více nabídkách předplatného, bude společnost YouTube vyplácet výnos na základě předplatného s nejvyšším čistým výnosem, uznaným a vypočteným společností YouTube.
  2. Požadavky na platební účet. Chcete-li získat nebo obdržet platby výše uvedených výnosů, musíte mít stále aktivní účet AdSense přidružený k vašemu účtu (účtům) YouTube (nebo jiný způsob platby, dle požadavku společnosti YouTube). Společnost YouTube není povinna vyplatit vám žádné výnosy spojené s vaším Obsahem za jakékoliv období bez platného způsobu platby.
  3. Platební podmínky, omezení a zdanění. Společnost YouTube vám vyplatí jakékoliv výnosy do přibližně šedesáti (60) dnů od konce jakéhokoliv kalendářního měsíce, jestliže váš dosažený výdělek činí v okamžiku splatnosti alespoň 100 USD (nebo má odpovídající hodnotu v místní měně). Na získání ani obdržení jakýchkoliv plateb ve spojení s vaším Obsahem nemáte nárok za následujících okolností: (a) jestliže jedna nebo více třetích stran uplatňuje nárok na určité části vašeho Obsahu s výjimkou případů, kdy zásady nebo systémy YouTube podporují sdílení části výnosů s vámi, dle rozhodnutí společnosti YouTube; (b) jestliže je monetizace vašeho Obsahu vámi nebo společností YouTube znemožněna; nebo (c) je vaše členství v Partnerském programu YouTube pozastaveno nebo ukončeno dle Odstavce 4 níže. Pokud by takové okolnosti nastaly, vyvine společnost YouTube veškeré rozumné úsilí vás o tom informovat.
  4. Výpověď. Kterákoliv strana může tyto Podmínky vypovědět i bez uvedení důvodu písemným oznámením druhé straně 30 dnů předem (včetně výpovědi v elektronické podobě). Společnost YouTube může pozastavit nebo ukončit vaše členství v Partnerském programu YouTube okamžitě po písemném oznámení (včetně elektronické formy), jestliže důvodně rozhodne nebo má důvodné podezření, že tyto Podmínky porušujete. Pro zamezení pochybnostem platí, že v případě jakéhokoliv ukončení platnosti těchto Podmínek zůstávají v platnosti Podmínky poskytování služeb a nadále se vztahují na vaše využívání služeb YouTube.
  5. Rozhodné právo. Na tyto Podmínky se vztahuje rozhodné právo a postupy řešení sporů dle Podmínek poskytování služeb.
  6. Různé. V těchto Podmínkách použité, ale nedefinované pojmy, psané velkými písmeny, mají stejný význam jako pojmy, uvedené v Podmínkách poskytování služeb. Tyto Podmínky v den nabytí platnosti nahrazují všechny předcházející nebo stávající dohody mezi vámi a společností YouTube týkající se Partnerského programu YouTube, včetně jakýchkoliv předcházejících platných dohod o monetizaci, které byly uzavřeny mezi vámi a společností YouTube. Není-li v těchto Podmínkách uvedeno jinak, jsou výjimkou Podmínky poskytování služeb, které zůstávají plně platné a účinné. Právo společnosti YouTube změnit nebo revidovat tyto Podmínky poskytování služeb (jak je popsáno v Podmínkách poskytování služeb) se rovněž bude týkat těchto Podmínek.

Žádné komentáře: