pondělí 23. března 2015

Proč uhořeli 4 lidé v autě? Protože Petr (18) jel rychle, říkají svědci

Za nehodu, při které zemřeli na Znojemsku čtyři mladí lidé, může zřejmě osmnáctiletý řidič, který jel s felicií příliš rychle. Podle policie to tvrdí svědci tragické nehody. Auto vyjelo mimo silnici a tam narazilo do betonového sloupku.
Nehoda se stala na hlavním silničním tahu mezi Brnem a Znojmem. Řidič Felicie narazil do betonové zídky u nájezdu na pole. Vozidlo začalo po nárazu hořet. Nehoda u obce Suchohrdly je z hlediska počtu mrtvých letošní nejhorší dopravní tragédií.
 

110

GALERIE: Tragická nehoda na Znojemsku

Zdroj: ČTK

 
Dva jeho stejně staří kamarádi a jedna dívka ve vozidle uhořeli. Podle informací portálu iDnes.cz jel podle prvotního vyšetřování řidič Petr vysokou rychlostí a nezvládl ovládání auta. Poté auto vjelo do příkopu a zarazilo se právě o betonový mostek. V úseku je povolená rychlost 90 kilometrů v hodině.


Reportérům TV Nova se již podařilo vypátrat identitu mladých lidí, kteří s nezkušeným řidičem Petrem našli smrt v ohnivém pekle, ze kterého jim nepomohli svědci ani hasiči, kteří byli na místě do pěti minut. Na jejich příběh se podívejte v 19:30 v Televizních novinách.

jox TN.cz

Žádné komentáře: