pátek 13. února 2015

Náš sex je normální! Anička popsala vztah s vozíčkářem!

Lidé se jich neustále ptají, jestli je to jeho sestra nebo ošetřovatelka. Dvojice už toho má plné zuby a svěřila se i s tím, jak to mezi sebou mají v posteli.
Publicista Shane Burcaw (22) trpí dědičnou spinální svalovou atrofií, která mu způsobuje ochabnutí svalstva. Nemoc však na jeho duševní a citový život nemá žádný vliv. Jeho vztah s krásnou Annou Reinaldovou ale láme hlavu mnohým lidem s předsudky, když je spolu vidí.

Burcaw, který je na vozíku od svých tří let, je na otázky lidí, kteří se nepříjemně vyptávají na jeho vztah se zdravou a ještě k tomu krásnou dívkou, celkem zvyklý a většinou je s přítelkyní odbývají vtipem. "Často se mé přítelkyně ptají, jestli je moje sestra. Už jsme si na to zvykli. Někdy řekneme, že jsem její otec nebo že jsem si ji zaplatil na jedno rande, "prozradil Burcaw.

Shane a Anna nemají problém otevřeně mluvit ani o sexuální stránce jejich vztahu. Nemoc prý na mladíkův postelový výkon nemá žádný vliv. "Náš sex je úplně normální," tvrdí Anička.

"Dokonce si myslíme, že vztah, kde je jeden partner zdravý a druhý hendikepovaný, může být uspokojivější než ten běžný," uzavírá Shane.

Žádné komentáře: