čtvrtek 4. prosince 2014

Sexuální praktiky, které muži v posteli dělají a ženy je nesnáší

Sexuální praktiky, které muži v posteli dělají a ženy je nesnáší
Všichni milujeme sex, je to nedílná součást našeho života. Ale co si budeme povídat, některé sexuální hrátky nejsou pro každého. Muži v posteli předvádí různé tríčky a sexuální praktiky odkoukané z porna nebo z internetu, které ženy nemohou vystát. A co všechno slabším polovičkám v sexu vadí?


1. Nečekaný anální sex

Rozhodně nemůže čekat, že mu poděkujete, když vám ho tam strčí a ani se nezeptá. Nebo pokud jako buran předstírá, že si spletl otvory! Jestli máte tento typ sexuální praktiky ráda, stačí říct a domluvit se, na tom není nic těžkého.

 

2. Obrácená poloha 69

Pánům asi nedochází, že když je nahoře a vy dole, nemůže na vás vyvíjet takový tlak, protože nemáte kam uhnout hlavou a dusíte se. Pokud to po několika upozorněních stále nechápe, kousněte ho!

3. Ejakulace inspirovaná pornem

V pornofilmech ženy milují, když se na ně muž udělá. V kruté realitě to ale znamená, že si budete muset umýt vlasy a budete mít více práce s prádlem. A navíc vystříkat se vám do očí, to je prostě sprosté a pálí to.
4. Nedbalá hygiena
Chuť moči není příliš atraktivní pro nikoho. Takže pokud se po celém dnu cítíte špinavá a zpocená, ale partner se vám hned po příchodu z práce vrhá do klína, řekněte NE. To samé platí pro něj, nikdo nechce cucat záchodové prkýnko.


5. Žádné know how

Pokud netušíte, co tam dole s vámi provádí, je to špatně. Pokud je to všechno ještě navíc spláchnuto za 20 vteřin, máte vážný problém s Neználkem v ložnici. 

6. Dohadování o používání ochrany

Na počátku každého zdravého vztahu, natož při jednorázovce, je normální používat kondom. A že se to chlapci nelíbí? Tak ať jde jinam a poté přímo na venerologii. 
 7. Inspirace pornem a internetem
Než vám zaváže oči a pomaže burským máslem od hlavy až k patě, měl by si zjistit, jestli náhodou nemáte alergii na oříšky. To samé platí pro krkolomné polohy a zvláštní sexuální hrátky z porna - stání na hlavě, strkání žárovek kamsi nebo vášnivý sex na asfaltu jistě nebude nic příjemného.


8. Blbé otázky po sexu
„Měla jsi orgasmus?“ nebo „Líbilo se ti to?“ nejsou přípustné dotazy pro zvýšení parnetova ega. To by měl poznat každý ňouma, i když nejste normálně moc hlasitá.

9. Špatná předehra
Popadnout látku kalhotek do rukou a jezdit s ní mezi nohama sem tam opravdu není nic příjemného, i když to na první pohled vypadá velmi sexy. Nebo když vám bez varování strčí prst do zadku, nesmí čekat, že budete místo překvapeného nadávání hlasitě vzdychat.
10. Zbytečný spěch
Nikdo kromě nadrženého puberťáka nedosáhne orgasmu za 15 vteřin, natož normální žena. Pokud nejste přímo domluveni na pořádnou rychlovku, nic se nemá zbytečně uspěchávat. Když vám ve spěchu prošátrá vagínu místo předehry a pak do vás bude bušit jako králík a při tom vás silou bude zamačkávat do matrace, nejspíš si to moc neužijete.

11. Přílišná agresivita
Zběsilý útok na váš klitoris, vás moc dobře na pohlavní styk nepřipraví. Taktéž bolestivé tahání za vlasy, po kterém vám vytrysknou slzy asi nebude to pravé ořechové. A to už nemluvíme o rádoby sexy plácání přes zadek, po kterém vám zůstanou jelita ještě na týden. 

12. Hrubé mačkání prsou

Prsa jsou velmi citlivá a měla by se jim věnovat patřičná péče. Ta ale nevyžaduje tlak, jako když mačkáte antistresové míčky. To samé platí i o bradavkách - nejsou to knoflíky od autorádia, kterými je nutno kroutit jako o závod.

13. Děkování za sex

Děkovat je slušnost, ale ne v sexu. Za sex se prostě neděkuje, není to žádný milosrdná skutek, který by to vyžadoval. 

Samozřejmě pohlavní akt dvou nebo více lidí je pouze o domluvě a o kompromisech. Co vadí jednomu, druhý to absolutně miluje. Ale všechno by mělo mít svou mez. A jak jste na tom vy, dámy? Co všechno v posteli vadí vám?

Žádné komentáře: