čtvrtek 18. prosince 2014

Pařba na víkend – tipy na Android hry 193 – Call Of Duty, souboje s obry a parádní plošinovka



V dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry si jako první představíme hru Godus, ve které se zhostíte role boha. Následovat bude nová Android hra od společnosti Activision – Call of Duty Heroes. Třetím tipem na hru je návyková arkáda Barrier. Předposledním tipem je skvělá bojovka s parádní grafikou  –The World II Hunting BOSS. Na závěr jsme pro vás vybrali sympatickou plošinovku Sleeping Prince.

Godus

Ve hře Godus se ujmete role boha, jenž se stará o obyvatele malé vesničky a sleduje, jak z ní postupem času budují starobylou civilizaci. Hráč sám přitom ale nestaví budovy ani nezakládá pole a do samotného rozvoje vesnice vlastně nijak přímo nezasahuje. Vašim úkolem totiž bude ovládat živly – upravovat zemské vrstvy a vodní toky – a tím umožnit právě rozvoj vesnice. Jak vesnice poroste, porostou i vaše schopnosti. Postupem času tak budete moci například žehnat plodinám a lesům, což umožní zase další růst populace. Časem budete moci dokonce zakládat požáry. Hra má opravdu líbivou, a záměrně velmi jednoduchou a barevnou, 3D grafiku.
Ikona aplikace
Verze 0.0.15Velikost 131MAndroid 4.0.3+

Call of Duty Heroes

Společnost Activision nedávno vydala další Call of Duty hru pro Android. Jejich první Android hra této série se jmenuje Call of Duty: Strike Team. Ta kombinuje prvky akční real-time strategie a střílečky z první osoby. Jejich další gameska z tématikou CoD (Call of Duty) – Call of Duty Heroes, je až nebezpečně podobná populárním hrám jako Clash of Clans či Boom Beach. V CoD Heroes budete budovat vaši základnu, trénovat jednotky a posílat je do boje. Zároveň musíte myslet na obranné systémy vaší základny, protože se můžete stát terčem nepřátelských jednotek. Hra je zasazena do budoucnosti, čemuž odpovídá vybavení, které budete moct používat. CoD Heroes je založena na modelu freemium. Buďto tedy do hry investujete vlastní peníze pro urychlení výstavby a vývoje, nebo se pěkně načekáte.

Barrier

Jedná se o pravděpodobně nejrychlejší hru z Google Play. Ve hře Barrier budete s malou raketkou prolétávat skrze barvitou dráhu posetou velkým množstvím překážek. Cílem hry je samozřejmě nenarazit. Pokud se vám podaří letět 60 vteřin, automaticky se vám otevře další hratelné kolo. Vaše raketka letí opravdu velkou rychlostí, a proto mnohdy není jednoduché včas uhnout. Hra disponuje spíše jednodušší grafikou a návykovou hudbou.
Ikona aplikace
Verze 1Velikost 28MAndroid 2.3+

The World II Hunting BOSS

The World II Hunting BOSS je velmi dobře hodnocená akční bojovka, založená na soubojích s obřími bossy. Na počátku hry si zvolíte jednoho ze tří hrdinů. S tím se poté vydáte plnit jednotlivé mise. Ve většině mis se utkáte s obrovskými příšerami jako například mechanickým T-Rexem, lávovým mužem, nebo zrůdným řezníkem. Každý z bossů v soubojích používá své unikátní schopnosti, kterým musíte přizpůsobit svoji bojovou taktiku. V pozdějších misích už nebudete bojovat sami, protože vám budou pomáhat další 2 parťáci. I když se to na první pohled nemusí zdát, hra je velmi zábavná a nabízí vskutku povedené grafické zpracování. Na každý další souboj s bossem se budete těšit!

Sleeping Prince

Na závěr jsme pro vás vybrali zábavnou plošinovku Sleeping Prince. V této hře budete opravdu hrát, jak už název napověděl, za spícího prince. Pomocí tažení prstu po displeji budete ovládat princovo bezvládné tělo. Jinak se ovšem jedná o zcela klasickou plošinovku, ve které budete sbírat krystaly, vyhýbat se protivníkům a dokonce s nimi i bojovat (stále s bezvládným princem). Hlavním úkolem hry je zachránit zakleté království.

Žádné komentáře: