pondělí 10. listopadu 2014

Jaký hardware si řekne Far Cry 4?

Ubisoft na svém blogu odhalil minimální a doporučené hardwarové požadavky pro PC verzi chystané akce. Hráči s Nvidia grafickými kartami se dočkají speciálních vylepšení.

Čtvrté pokračování akce Far Cry u nás vychází již za 9 dnů a podle dostupných informací a trailerů se opět máme po skvělé trojce na co těšit. Pokud plánujete hrát na počítači, tak pro vás Ubisoft zveřejnil hardwarové požadavky hry.
Minimálně je vyžadován procesor na úrovni Intel Core i5-750 (2,6 GHz takt na jádře), 4 GB operační paměti a grafická karta na úrovni Nvidia GeForce GTX 460 nebo AMD Radeon 5850. Pro optimální herní zážitek vydavatel doporučuje novější procesor Intel Core i5, konkrétně model 2400s, doplněný o 8 GB operační paměti. Grafická karta by měla být alespoň Nvidia GeForce GTX 680 nebo AMD Radeon R9 290X. Na disku si hra vezme okolo 30 GB místa a potřebujete 64bitový operační systém a nejstarší podporovaná verze Windows je Windows 7 s nainstalovaným Service Pack 1.



Jak bývá u PC verzí her od Ubisoftu zvykem, s vývojem pomáhala Nvidia a do hry byly zapracovány vylepšení z rodiny GameWorks. Detailně je ukazuje vydaný trailer. Hráči se mohou těšit na lepší podání stínů, zlepšené vyhlazování či realistickou srst zvířat. Nechybí ani zlepšené osvětlení.
Far Cry 4 vychází 18. listopadu pro PC a Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One a PlayStation 4.

Žádné komentáře: